Parhaimmat opiskelija-alennukset

Kokosimme parhaat opiskelija-alennukset, joiden avulla saa säästettyä rahaa merkittävästi opiskelujesi aikana. Kaikessa ei tarvitse opiskelijankaan säästää, kun muistaa hyödyntää tuntuvimmat opiskelija-alennukset.

Säästä kymmeniä prosentteja opiskelijaeduilla

Yleensä opiskelijaedut saa lunastettua, kun on esittää voimassa olevan opiskelijakortin. Opiskelijakortin saa omasta oppilaitoksesta. Jokaisella yliopistolla, AMK:lla tai opistolla on oma opiskelijakortti.

Lisäksi opiskelijan kannattaa katsoa ajankohtaiset diilit ravintoloihin ja kauppoihin. Parhaimmillaan niillä voi päästä syömään suosittuun ravintolaan herkullisen annoksen jopa neljänneshintaan. Lisäksi verkkokaupojen alennuskoodit estävät kukkaron liiallisen keventymisen esimerkiksi vaate- tai elektroniikkaostoksilla.

Opiskelija-alennukset ulkomailla

Ulkomailla matkustavan voi olla eduksi myös hankkia kansainvälinen ISIC -opiskelijakortti suomalaisen opiskelijakortin lisäksi. ISIC -opiskelijakortilla voi saada alennuksella esimerkiksi lentolippuja (mm. Kilroy Travels), sisäänpääsyn matkakohteeseen tai nähtävyyteen, säästöä kurssimaksuista sekä monia muita etuja. Kannattaa muistaa tutustua etuisuuksiin mahdollisuuksien mukaan jo etukäteen ja kysyä niitä myös aina paikan päällä.

Matkahuolto

Matkahuolto tarjoaa opiskelijoiden matkat puoleen hintaan. Alennusta varten tarvitsee joko Matkahuollon ja VR:n yhteisen opiskelijakortin tai opiskelijajärjestön kortilla, jossa on Matkahuollon merkki. Kadetit ovat oikeutettuja alennukseen näyttämällä puolustusvoimien virallisen henkilökortin. Myös Prepaid22 -vuosilippu on kätevä, mikäli käy usein samassa paikassa, esim. kotipaikkakunnalla. Prepaid22 -lippuun tulee 22 matkaa, jotka ovat 55% edullisempia kuin normaalihintaiset aikuisten liput. Prepaid22- lipulla voi maksaa myös toisen opiskelijan matkan.

VR

VR etusivutarjoaa opiskelijoille alennuksia, jotka vaihtelevat 45-55 % välillä kaukoliikenteen junissa. Alennus koskee Perus- ja Joustava-lippuja, ryhmälippuja sekä 10 matkan sarjalippuja. Lähiliikenteen vyöhykealueella alennus on 50 % kertalipusta tai 10 matkan sarjalipun hinnasta. Alennuksen saa VR:n ja Matkahuollon yhteisellä opiskelijakortilla tai VR:n hyväksymällä opiskelijajärjestön opiskelijakortilla.

Visa

Visa-korttia voivat hakea kaikki yli 20-vuotiaat opiskelijat, joilla on suoritettuna 90 opintopistettä. Korttia haetaan omasta pankista.

Finnkino

Finnkino tarjoaa opiskelijoille alennuksia arkisin. Ennen klo 17 alkaviin näytöksiin ma-pe opiskelijat saavat -30% alennuksen, ma-pe klo 17 jälkeen alkaviin näytöksiin taas -20% alennuksen ja -10% normaalihintaisista Event Cinema -lipuista maanantaista perjantaihin.

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat tarjoaa lehdet opiskelijoille puoleen hintaan. Voit tilata joko jokapäiväisen tai viikonloppuisin ilmestyvän (pe-su) lehden -50%. Myös HS Verkko -palvelun tilaaminen onnistuu hintaan 14,90 e / kk. Tilausta varten tarvitsee opiskelijakortin. Tilaaminen onnistuu, mikäli tilaus tehdään opiskelupaikkakunnalle ja taloudessa ei asu ansiotyössä käyviä henkilöitä.

SATS ELIXIA

SATS ELIXIA tarjoaa kaikille opiskelijoille -10 % jäsenyydestään. Opiskelijalla tulee olla voimassa oleva opiskelijakortti.

Avira

Aviran virustentorjuntaohjelman saa puoleen hintaan kansainvälisellä opiskelijakortilla (ISIC-kortti). Aviran Antivirus Suite -ohjelma on toimiva ja laadukas tapa pitää tietokoneesi kunnossa.

Nissen

Nissen tarjoaa opiskelijoille -10% alennuksen – myös jo alennetuista kampanjatuotteista ja näöntarkastuksista opiskelijakortilla. Tarjous ei koske verkkokauppaostoksia, silmälääkärikäyntejä ja silmälasivakuutuksia.

Rax Buffet

Rax Buffet tarjoaa nälkäisille opiskelijoille -10% alennuksen buffetista ja jäätelöstä. Alennuksen saa voimassa olevalla opiskelijakortilla.

Kansallisteatteri

Kansallisteatteri tarjoaa opiskelijoille -40% alennuksen lipun hinnasta maanantaista torstaihin ja rajoitetusti viikonloppuisin. Saman päivän esityksiin on mahdollista päästä 15 euron hintaan, mikäli paikkoja löytyy tietyillä paikoilla permannolla tai 2. parvella.

Lonely Planet

Lonely Planet tarjoaa opiskelijoille -40 % alennuksen matkaoppaista. Elisa Lompakko ja MasterCard ovat yhteistyössä alennuksessa.

R-kioskit

R-kioskit tarjoavat kautta maan kaikki kahvit (mukaan lukien erikoiskahvit) 1,50 euron hintaan. Siispä kun kahvihammasta kolottaa, kannattaa suunnata Ärrälle.

Adobe

Adobe tarjoaa opiskelijoille ja opettajille Adobe Creative Cloud -jäsenyyden 60 % alennuksella. Creative Cloudin täysjäsenyyteen kuuluvat esimerkiksi Photoshop-, Illustrator-, InDesign- ja Premiere Pro -sovellukset. Valokuvausjäsenyyteen kuuluvat taas muun muassa Photoshop CC ja Lightroom.

Akateeminen kirjakauppa

Akateeminen kirjakauppa tarjoaa elokuun loppuun asti lukiokirjat -20 % alennuksella kanta-asiakkaille.

Epson

Epson antaa opiskelijoille 10 % alennuksen opiskelijoille ja opettajille. Alennus ei koske business-tuotteita, projektoreita eikä suurkokotulostimia.

Waku Organics

Waku Organics tarjoaa luonnonkosmetiikastaan -20 % alennuksen opiskelijoille. Waku Organics -verkkokaupalla on valikoimassaan myös luomukosmetiikkaa.

JC

JC tarjoaa opiskelijoille -15% normaalihintaisista Crocker-tuotteista. Alennuksen saa käyttöön näyttämällä voimassaolevaa opiskelijakorttia kassalla.

Parhaimmat opiskelija-alennukset kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Katso kaikki diilit: Parhaimmat opiskelija-alennukset. Näet kaikki Parhaimmat opiskelija-alennukset diilit kätevästi samalta sivulta. Tutustu kaupunkisi parhaisiin diili-tarjouksiin heti!

Diili ostetaan klikkaamalla hakuamasi tarjouksen kohdalla OSTA DIILI TÄSTÄ -nappia.