Pretty

Pretty (eli pretty.fi) on kauneuteen erikoistunut verkkokauppa. Pretty.fi-verkkokaupasta löydät muun muassa meikit, ihonhoitotuotteet, hiustuotteet, meikkisiveltimet, kynsilakat, koristelakat sekä rakennekynsituotteet. Monet tuotteet ovat sellaisia, ettei niitä juuri muualta Suomesta saa. Ennen tilausta muista hyödyntää uusin Pretty alennuskoodi.

Pretty-verkkokaupan ( www.pretty.fi ) valikoimassa on esimerkiksi seuraavat laatumerkit: Sleek MakeUP, Too Faced, Lily Lolo, Coastal Scents, Wet n Wild sekä NYX Cosmetics. Myös Real techniques, IsaDora, Easy Sweet, Kardashian Beauty ja e.l.f. ovat hyviä esimerkkejä Pretty.fi-verkkokaupan suosikeista.

Klo 13 mennessä tehdyt tilaukset pyritään lähettämään vielä samana päivänä. Tuotteilla on 1,90-12,90 toimituskulut, toimitustavasta riippuen. Maksu onnistuu PayPalin tai Klarnan avulla.

Siirry Pretty-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.pretty.fi )

Pretty alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Pretty verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Pretty.fi alennuskoodit ja tarjoukset

KATSO TÄSTÄ »

Katso tuoreimmat Pretty.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Pretty kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *