Rajala

Rajala (eli rajalacamera.fi) on kameroita myyvä verkkokauppa. Kamerat uutena ja käytettynä sekä objektiivit löytyvät monipuolisesta valikoimasta. Myös erilaiset tarvikkeet, kuten muistikortit, kameralaukut ja jalustat ovat Rajalan valikoimissa. Ennen tilausta muista kurkata, onko uusin Rajala alennuskoodi voimassa.

Rajalan ( www.rajalacamera.fi ) suosituimpia tuotemerkkejä ovat muun muassa Canon, Nikon, Olympus ja Sony. Kameroita löytyy niin harrastelija- kuin ammattilaiskäyttöönkin. Uusien kameroiden lisäksi Rajalan sivuilta voit löytää myös käytetyn kameran, jonka saa usein huomattavasti edullisemmalla käyttöönsä.

Maksu onnistuu verkkopankissa, kortilla, laskulla tai postiennakolla. Toimituskulut lähtevät 12 eurosta ja tuotteilla on muutaman päivän toimitusaika. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Siirry Rajala-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.rajalacamera.fi )

Rajala alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Rajala verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Klubin uusille jäsenille 10€ alennus

RAJALACLUBKUVA

Liity Rajala Camera jäsenklubiin ja saat 10 euron arvoisen alennuksen.

Rajala kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *