SAS

SAS-verkkokauppa on SAS-lentoyhtiön eli Scandinavian Airlinesin lentoja myyvä sivusto. SAS tarjoaa edulliset lennot niin Skandinaviaan, muualle Eurooppaan kuin kauemmaskin maailmalle, yhteensä 194 eri maahan. Katso SAS alennuskoodi ja kokemuksia SAS.fi verkkokaupasta.

SAS ( www.sas.fi ) lentää yli 280 eri kohteeseen ympäri maailman. Verkkokaupasta löytyvät jatkuvasti päivittyvät lentotarjoukset, jotka takaavat edulliset lennot minne päin tahansa. Suosittuja kohteita ovat mm. Berliini, New York, Barcelona ja Bangkok.

Lisäksi EuroBonus, eli SAS-lentoyhtiön kanta-asiakkuusjärjestelmä tuo vielä lisää rahan arvoisia etuja matkustajille. Sen avulla saat mm. ilmaisen wi-fin ja kanta-asiakkuuspisteitä, joilla voit maksaa matkoja ja muita palveluita.

Siirry SAS-lentoyhtiön verkkokauppaan tästä >> ( www.sas.fi )

SAS alennuskoodi

Käytä alennuskoodi SAS verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Nyt tarjolla miljoona edullista matkaa

Katso alennus »

SAS tarjoaa miljoona edullista lentomatkaa ympäri maailman.

SAS kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *