Seat24

Seat24 (eli seat24.fi) on matkatoimistosi netissä. Seat24 kilpailuttaa lennot yli 650 lentoyhtiön tarjonnasta ja tarjoaa myös hotelli- ja vuokra-auto-tarjouksia. Katso Seat24 alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

Seat24-matkatoimiston ( www.seat24.fi ) suosituimpia matkakohteita ovat esimerkiksi Barcelona, New York, Praha, Budapest, Phuket ja Teneriffa. Mikäli haluat majoittua hieman väljemmin tai erikoisemmin, löydät samoilta sivuilta myös lomahuvilat tai -huoneistot 65 eri maasta.

Seat24-matkatoimiston hakukonetta on helppo käyttää. Siihen tarvitsee syöttää vain päivämäärät, kohde ja matkustajien määrä ja kone hakee edullisimman tarjouksen. Voit hakea myös ainoataan suoria lentoja, mikäli vaihdot eivät ole omin juttusi. Ennen matkan varausta kannattaa tarkistaa, olisiko uusin Seat24 alennuskoodi voimassa.

Siirry Seat24-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.seat24.fi )

Seat24 alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Seat24 verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

50€ alennus hotellipaketeista

AO500COMBO

Seat24 alennuskoodilla kaikki hotellipaketit 50€ alennuksella.

Varaa 5.2.2015 mennessä ja matkusta 30.9.2015 mennessä.

Seat24 kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *