SexShop

SexShop (eli sexshop.fi) on 100 % suomalainen aikuisten verkkokauppa. Kaikki tilaukset toimitetaan aina huomaamattomassa paketissa. Katso SexShop.fi alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

SexShop ( www.sexshop.fi/ ) on toiminut jo vuodesta 1972. Laajasta valikoimasta löytää erilaiset lelut ja asut, elokuvat ja lehdet.

Toimitus on huomaamaton: paketti on hyvin pakattu, eikä siinä tai lähettäjän nimessä lue SexShop. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Varastosta löytyvällä tuotteella on nopea, 1-3 arkipäivän toimitusaika. Tilaustuotteilla toimitusaika on 14-30 arkipäivää. Tilatessa kannattaa katsastaa, olisiko SexShop-alennuskoodi voimassa.

Siirry tästä SexShop.fi -sivuille >> ( www.sexshop.fi/ )

SexShop alennuskoodi

Käytä alennuskoodi SexShop verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

-15% alennus

joulukuu

Koodilla "joulukuu" SexShopista -15% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista. Minimiosto on 50 €. Tätä parempaa alennusta ei saa mistään ja tämä on tarkoitettu ainoastaan julkaisijoille.

Miniosto 50 €.

-15% alennusta

orgastinen

Koodilla saa -15% alennusta kaikista verkkokaupan tuotteista lukuunottamatta jo alennettuja tuotteita. Minimiostos koodin käyttämiseen on 50 €.

Ei koske jo alennettuja tuotteita. Minimiostos 50 euroa.

SexShop kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *