Sportamore

Sportamore on urheiluvaatteita ja varusteita myyvä verkkokauppa. Tarjolla on laadukkaita tuotteita useilta urheiluvaatemerkeiltä ja jatkuvasti vaihtuvia edullisia tarjouksia. Katso Sportamore alennuskoodi ja kokemuksia Sportamore.fi verkkokaupasta.

Sportamore-verkkokaupassa ( www.sportamore.fi ) on tuotteita yli 450 eri tuotemerkiltä ja 31 eri lajiin sopivaksi. Tuotemerkkien joukossa ovat mm. Adidas, Nike, Converse, Peak Performance ja Puma. Valikoimasta löytyy urheiluvaatteet niin naisille, lapsille kuin miehillekin.

Valikoimaan kuuluvat sporttiset treenaamiseen sopivat vaatteet, kuten erilaiset paidat, housut ja sortsit, sekä takit, alusasukerrastot, pipot, hanskat ja huivit. Vaatteiden lisäksi Sportamorella on kattava valikoima urheilukenkiä. Värikkäistä kengistä löytyy taatusti jokaiselle mieleiset ja tarkoitukseen sopivat.

Vaatteita ja kenkiä voi hakea eri lajien mukaan ja verkkokaupassa onkin edustettuna lukuisia urheilulajeja, esim. tennis, pyöräily, lumilautailu, salibandy, ratsastus ja erilaiset fitness-lajit. Varustevalikoimasta löytyvät tarvittavat urheiluvälineet eri lajeihin mailoista ja palloista kypäriin, sauvoihin, suksiin ja erilaisiin suojiin.

Verkkokaupan toimitus on aina ilmainen tuotteet toimitustavasta tai tilauksen koosta riippumatta. Tuotteilla on myös 30 vuorokauden ilmainen palautusoikeus.

Siirry Sportamore-verkkokauppaan tästä >> ( www.sportamore.fi )

Sportamore alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Sportamore verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Ilmainen toimitus ja palautus

Katso alennus »

Sportamore tarjoaa ilmaisen toimituksen ja palautuksen

30% alennusta yli 79€ kengistä

TALVITARJOUS

Nyt saat Sportamore alennuskoodilla 30% alennusta yli 79€ kengistä

Raju alennusmyynti -70%

Katso alennus »

Sportamore alennusmyynti. Tuotteissa jopa raju -70% alennus.

Suurin osa tuotteista -20% tai -30%

Katso alennus »

Suurin osa Sportamoren tuotteista vähintään -20% tai -30% alennuksella.

Sportamore kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *