Stadium

Stadium on Stadium-tavaratalojen kanssa samoja urheilutuotteita ja välineitä myyvä verkkokauppa. Verkkokaupasta voi lisäksi löytyä tuotteita ja tarjouksia, joita ei löydy mistään Stadium-tavaratalosta. Katso Stadium alennuskoodi ja kokemuksia Stadium.fi verkkokaupasta.

Stadium ( www.stadium.fi ) myy tuotteita lukuisilta tunnetuilta urheilumerkeiltä, kuten Adidas, Asics, Reebok, Everest, Nike ja Peak Performance. Tarkoituksena on myydä muodikkaita ja trendikkäitä vaatteita ja asusteita, jotka samaan aikaan tekevät treenaamisesta parempaa.

Tuotevalikoimasta löytyvät monipuolisesti erilaiset urheiluvaatteet niin talviurheiluun kuin kesälajeihin ja sisälajeihinkin. Takit, paidat, housut, sortsit, hatut, käsineet ja lämpökerrastot ovat vain murto-osa kattavasta valikoimasta. Verkkokaupasta löytyvät myös urheilukengät, kuten juoksulenkkarit ja fitness-kengät.

Tuotteita voi kätevästi etsiä oman lajin mukaan, niin löytää samalla kertaa sekä tarvittavat vaatteet että välineet. Lukuisten lajien joukuosta löytyvät mm. luistelu, pyöräily, uinti, hiihto, tennis sulkapallo ja salibandy.

Toimitusmaksu riippuu tuotteiden toimitustavasta. Jos tuotteet noutaa lähimmästä Stadium-myymälstä, ei toimitus maksa mitään. Lisäksi yli 50 euron suuruisiin tilauksiin saa myös postitse ilmaisen toimituksen. Tuotteilla on jopa vuoden vaihto- ja palautusoikeus.

Siirry Stadium-verkkokauppaan tästä >> ( www.stadium.fi )

Stadium alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Stadium verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

25% alennusta

Katso alennus »

Stadium tarjoaa 25% alennusta kaikista normaali-, jäsen- ja pakettihinnoista jäseneksi liittyville

Kevättakit -45%

Katso alennus »

Stadium tarjoaa valikoiman kevättakkeja -45%

Tarjous voimassa toistaiseksi.

Stadium synttäriale

Katso alennus »

Stadium tarjoaa synttäreidensä kunniaksi 25% alennuksen Casall ja Nike -treenivarusteista

20% alennusta

Katso alennus »

Stadium tarjoaa 20% alennuksen kaikkiin normaalihintaisten tuotteiden ostoihin, kun ostosten arvo ylittää 79,90

Talviale: jopa 60% alennusta

Katso alennus »

Stadium talvialessa satoja tuotteita jopa 60% alennuksella

Kesäale: tuotteita jopa puoleen hintaan

Katso alennus »

Stadiumin kesäalessa tuotteita jopa -50 % alennuksella

Kaikki tuotteet -20%

Katso alennus »

Stadium tarjoaa nyt kaikista tuotteistaan 20% alennuksen.

Stadium kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *