SupportersPlace

SupportersPlace-verkkokauppa myy urheilun virallisia fanituotteita.Fanituotteita myydään jalkapallon ja jääkiekon osalta. Katso SupportesPlace alennuskoodi ja kokemuksia SupportersPlace.com verkkokaupasta.

SupportersPlace-verkkokauppa ( www.supportersplace.com ) on jokaisen urheilufanin ykköskauppa, koska se myy aina täysin virallisia fanituotteita ja hinnat ovat poikkeuksellisen edulliset.

Valikoiman fanituotteet on jaettu urheilijoiden ja eri liigojen mukaan. Voit ostaa mm. NHL-tuotteet ja eri jalkapallojoukkueiden fanituotteet. Löydä parhaat tuotteet joukkueilta Real Madrid, Chelsea ja Manchester United tai suosikkipelaajiltasi, kuten David Beckham, Lionel Messi tai Wayne Rooney. Tarjolla ovat mm. pelipaidat, pipot ja muut oheistuotteet.

Kaikkien tilausten toimituskulut ovat aina 7,90€. Lisäksi tuotteilla on 30 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Verkkokaupasta voi tilata myös paitapainatukset oman valinnan mukaan.

Siirry SupportersPlace-verkkokauppaan tästä >> ( www.supportersplace.com )

SupportersPlace alennuskoodi

Käytä alennuskoodi SupportersPlace verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

10€ alennusta

SPLACE

Supportersplace alennuskoodilla 10€ alennusta yli 30€ ostoksesta

5 € alennusta

SPNHL5

Supportersplace alennuskoodilla 5€ alennusta yli 30€ ostoksesta

SupportersPlace kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *