Swiss Clinic

Swiss Clinic (eli swissclinic.fi) on korkealaatuiseen kauneudenhoitoon erikoistunut verkkokauppa. Kaikilla tuotteilla on tyytyväisyystakuu ja valikoimasta löytää laajasti tuotteita ihon, hiusten, hampaiden, ripsien ja kulmakarvojen hyvinvointiin. Katso Swiss Clinic alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

Swiss Clinic ( www.swissclinic.fi/ ) on yritys, joka panostaa asiakkaiden tyytyväisyyteen tyytyväisyystakuun turvin ja turvallisuuteen testaamalla tuotteet kliinisin testein. Tuotekehittely tehdään Sveitsissä ja tuotteita myydään yli 11 maassa.

Swiss Clinicin valikoimaan kuuluu muun muassa hittituote ihon mikroneulain. Swiss Skin Roller on kotikäyttöinen ihorulla, jolla saa voiteet imeytymään ihoon paremmin sekä häivytettyä ryppyjä ja arpia. Tuotteen toimintaperiaate on siinä, että mikroneulat tekevät pienen pieniä reikiä ihoon stimuloiden ihon uusiutumaan. Reikien kautta myös voiteet imeytyvät ihoon tehokkaammin. Tilatessa kannattaa katsastaa, olisiko Swiss Clinic alennuskoodi voimassa.

Siirry Swiss Clinic -sivuille tästä >> ( www.swissclinic.fi/ )

Swiss Clinic alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Swiss Clinic verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Swiss.clinic alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Swiss.clinic alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Swiss Clinic kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *