Tallink Silja

Tallink Silja (eli tallinksilja.fi) on risteilyihin erikoistunut yritys Itämerellä. Tallink Silja tarjoaa risteilyt, lautta- ja rahtiliikennettä muun muassa Ruotsiin ja Viroon. Ennen laivaan hyppäämistä on syytä tarkistaa uusin Tallink Silja alennuskoodi.

Tallink Silja ( www.tallinksilja.fi ) reittimatkoilla ja risteilyillä matkustat esimerkiksi Helsingistä Tallinnaan tai Tukholmaan tai Turusta Tukholmaan Ahvenanmaan kautta. Monille matkan kohokohta on maissa käynti, mutta jo itse laivalla voi ottaa ilon irti kaupoissa, ravintoloissa ja yökerhoissa – tai seurata vaikkapa mahtavia viihde-esityksiä.

Perheen pienimmillekin on tarjolla mieluisaa puuhaa ja ohjelmaa, kuten lapsille suunnattuja musiikkiesityksiä. Saat alennuskoodien lisäksi alennuksia ja etuja myös Liittymällä Club One -kanta-asiakkaaksi. Myös äkkilähdöt kannattaa hyödyntää.

Siirry Tallink Silja -verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.tallinksilja.fi )

Tallink Silja alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Tallink Silja verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Tallink.silja alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Tallink.silja alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Tallink Silja kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *