Trademax

Trademax on huonekaluihin erikoistunut verkkokauppa. Verkkokaupasta saa sisä- ja ulkohuonekalut todella edulliseen hintaan. Katso Trademax alennuskoodi ja kokemuksia Trademax.fi verkkokaupasta.

Trademax ( www.trademax.fi ) myy niin isot kuin pienetkin huonekalut ja tuotevalikoimalla voit sistustaa helposti kerralla vaikka koko kodin. Ale-osiosta voit tehdä mahtavia löytöjä niin sisälle kuin ulos kotipihallesi.

Valikoimaan kuuluvat sängyt, pöydät, tuolit, hyllyt, sohvat, säilytyskalusteet, sisutustuotteet ja valaisimet. Pihakalusteista löytyvät puolestaan mm. uima-altaat, vajat, ruokailuryhmät ja paljon muuta. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita, mutta todella edullisia.

Toimituskulut ovat aina samat, eivätkä muutu tuotteen koosta riippuen. Kaikilla tuotteilla on lisäksi täysi palautusoikeus ja ne saa helposti ja joustavasti suoraan kotiin.

Siirry Trademax-verkkokauppaan täältä >> ( www.trademax.fi )

Trademax alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Trademax verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Up to 70% on a wide range

Katso alennus »

Up to 70% on a wide range of products during Black Friday and Cyber Monday.

Trademax kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *