Travellink

Travellink (eli travellink.fi) on matkanvarauspalvelu. Lennot, majoituksen, vuokra-autot ja vaikkapa ajanvietteen matkalle voi kätevästi varata Travellinkin kautta. Travellink auttaa varaamaan niin lomamatkan, liikematkan kuin kokous- tai ryhmämatkankin. Ennen varausta on syytä kuitenkin tarkistaa, onko uusin Travellink alennuskoodi voimassa.

Travellink-varauspalvelun ( www.travellink.fi ) avulla vertailutat edullisimman matkavaihtoehdon 440 lentoyhtiön lennoista ja 550 000 hotellin hinnoista. Voit etsiä pelkkiä lentoja tai lento+hotelli -paketteja. Voit valita hakukoneesta suorat lennot ja joustavat matkapäivät, mikä helpottaa matkan suunnittelua.

Travellinkin suosituimpia matkakohteita ovat esimerkiksi Lontoo, Barcelona, Split ja Malta. Alekoodien lisäksi kannattaa hyödyntää myös Travellinkin kampanjat-osaston tarjoukset. Edullisten matkojen lisäksi Travellink on varma valinta: kukaan ulkopuolinen ei pääse tutkimaan tietojasi laadukkaan salauksen vuoksi.

Siirry Travellink-varauspalvelun sivuille tästä >> ( www.travellink.fi )

Travellink alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Travellink verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Edullisia SAS-lentoja

Katso alennus »

Travellink välittää miljoona edullista SAS-lentoa

Varaa 12.1.2016 mennessä

Travellink kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *