Tretti

Tretti (eli tretti.fi) on kodinkoneisiin erikoistunut verkkokauppa. Tretti-verkkokaupasta löytää koneita ja tarvikkeita myös puutarhaan ja pihalle, kauneudenhoitoon ja urheiluun ja vapaa-aikaan. Ennen tilausta muista tarkistaa, onko uusin Tretti alennuskoodi voimassa.

Tretti ( www.tretti.fi ) on osa ruotsalaista verkkokauppakonsernia ja sillä on jo yli 700 000 tyytyväistä asiakasta. Laajasta valikoimasta löydät astianpesukoneet, jääkaapit, jääkaappipakastimet sekä keittiökalustot ja keittiötasot, kuivausrummut, kuivauskaapit, liedet ja liesituulettimet. Myös pienkoneet kuten kahvinkeittimet, pölynimurit, tehosekoittimet, vatkaimet ja monet muut pienkoneet saat Tretti-verkkokaupasta.

Toimituskulut riippuvat tuotteen koosta ja valitusta toimitustavasta. Toimitusaika on tavallisesti 3-7 arkipäivää. Maksaa voi verkkopankissa tai VISA- ja Mastercard-korteilla. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Siirry Tretti-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.tretti.fi )

Tretti alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Tretti verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Tretti.fi alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Tretti.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Tretti kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *