Tvins

Tvins (eli tvins.com) on tv:stä tuttu, ostoskanavalla esiteltyjen tuotteiden verkkokauppa. Tvins.com -osoitteesta löydät erilaiset fitness-laitteet, kodintuotteet, kauneus- ja terveystuotteet. Innovatiiviset Tvins-tuotteet helpottavat elämää monella tavalla. Ennen tilausta muista tarkistaa, onko uusin Tvins alennuskoodi voimassa.

Tvins-verkkokaupan ( www.tvins.com ) hittituotteita ovat esimerkiksi Wonder Core 2, H2O® Mop HD, Nicer Dicer Fusion, 5 Minute Shaper ja RoboPal Siivousrobotti. Tvins-verkkokauppa on amerikkalaisen Thane Directin omistama. Thane Direct on yksi maailman johtavista TV-ostoskanavista.

Maksu onnistuu luotto- tai maksukortilla, laskulla tai osamaksulla yhteystyössä TF Bank:in kanssa. Tvins.comin tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautus on ilmaista, mikäli palauttaa koko tilauksen.

Siirry Tvins-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.tvins.com )

Tvins alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Tvins verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Ilmainen toimitus tilauksiin

JUL1412

Tvins alennuskoodilla nyt kaikki tilaukset ilman toimituskuluja.

Tvins kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *