Unisportstore

Unisportstore (eli unisportstore.fi) on jalkapallotarvikkeita ja -paitoja myyvä verkkokauppa. Valikoimasta löytyy jalkapallopaidat, jalkapallokengät, maalivahdin varusteet ja paljon muuta. Katso Unisportstore alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

Unisportstore ( unisportstore.fi/ ) on toiminut vuodesta 1995 ja verkkokauppana vuodesta 2002. Nykyään tanskalaisella yrityksellä on Pohjoismaiden suurin valikoima jalkapallotarvikkeita ja -paitoja.

Valikoimasta löytyy edellä mainittujen lisäksi myös säärisuojia, alusasuja, juoksukenkiä, jalkapallotarvikkeita kuten palloja ja pallopumppuja. Toimituskulut ovat edulliset: ainoastaan viisi euroa. Tilatessa kannattaa katsastaa, olisiko Unisportstore alennuskoodi voimassa.

Siirry Unisportstoren sivuille tästä >> ( www.unisportstore.fi/ )

Unisportstore alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Unisportstore verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

15% alennus kaikista tuotteista

CK9KY - LCD9D - K2XPJ - 4E4DL

Unisport juhlii pääsiäistä antamalla 15% alennuksen kaikista tuotteista!

Koodi on voimassa 5.4.2015 kl. 23:59 asti. Koodi syötetään kassalla lahjakortin kohdalla.

15% lisäalennuksen kaikkiin tuotteisiin!

SHAQY - AEVLF - GTAJQ - QGAQN

Unisportstore.fi:ssä saat nyt 15% lisäalennuksen. kun käytät seuraavaa koodia: SHAQY - AEVLF - GTAJQ - QGAQN Koodi on voimassa 28.11.2014 klo. 23:59 saakka. Koodia käytetään yhteenvetosivulla juuri ennen kuin siirrytään maksuun.

Unisportstore kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *