Varusteleka

Varusteleka-verkkokauppa on erikoistunut armeijatuotteisiin. Se myy samoja tuotteita kuin Helsingissä sijaitseva myymälä, mutta lisäksi verkkokaupassa esiintyy erikoistarjouksia ja tuotteita, joita ei välttämättä myymälässä ole. Katso Varusteleka alennuskoodi ja kokemuksia Varusteleka.fi verkkokaupasta.

Varusteleka ( www.varusteleka.fi ) myy poikkeuksellisen laajan valikoiman erilaisia armeijavaatteita ja muita varusteita. Tuotevalikoimasta löytyy tuotteita niin naisille kuin miehillekin. Armeijahenkisten tuotteiden lisäksi verkkokaupassa myydään mm. vartijavarusteita.

Valikoimaan kuuluuvat erilaiset vaatteet, jotka soveltuvat maastoutumiseen, ukoiluun ja metsässä samoiluun. Joka sään kestävät asusteet ja jalkineet takaavat, että verkkokaupan varusteilla pärjää vaikka kovissakin pakkasissa. Vaatteiden ohella verkkokaupasta saa tuotteet majoitukseen, ruoanlaittoon ja retkeilyyn. Tuotteisiin kuuluvat myös aseet, työkalut ja suojavarusteet.

Varustelekan palveluihin kuuluvat myös ompelu ja telttavuokraus. Tuotteiden toimituskulut riippuvat toimitustavasta ja yli 100€ tilaukset toimitetaan aina ilmaiseksi. Myös myymälästä nouto on ilmaista. Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Siirry Varusteleka-verkkokauppaan tästä >> ( www.varusteleka.fi )

Varusteleka alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Varusteleka verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Salomon vuoristo- ja maastolenkkareita tarjouksessa

Katso alennus »

Varusteleka tarjoaa nyt valittuja Salomon vuoristo- ja maastolenkkareita alennettuun hintaan

Ilmainen toimitus

Katso alennus »

Varusteleka tarjoaa ilmaisen postituksen Suomen sisällä

Erä Brandit-shortseja -15%

Katso alennus »

Erä Brandit-shortseja -15%

Varusteleka kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *