Vero Moda

Vero Moda (eli veromoda.com) on tutun naistenvaateliikkeen verkkokauppa. Muodikkaat ja edulliset vaatteet, joissa on se jokin pieni juju, kuvastaa Vero Modan valikoimaa hyvin. Verkkokaupasta löydät niin tyylikkäät farkut, puserot, bleiserit kuin lukuisat juhlamekotkin. Ennen tilausta muista kuitenkin hyödyntää uusin Vero Moda alennuskoodi.

Vero Moda ( www.veromoda.com ) on trendikkään pukeutujan valinta. Vero Moda on yksi suurimpia vaatemerkkejä Euroopassa. Vuodesta 1987 toiminut yritys suunnittelee vaatteensa ja asusteensa nuorille, itsenäisille naisille, jotka eivät halua maksaa vaatteistaan liikaa.

Toimitusaika on noin 4-6 arkipäivää. Toimituskulut ovat 6,95, mutta yli 70 euron tilauksiin toimituskuluja ei tule ollenkaan. Tilaukset toimitetaan lähimpään Postin palvelupisteeseen. Maksu onnistuu luottokortilla, Klarnan tai PayPalin avulla. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Siirry Vero Moda -verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.veromoda.com )

Vero Moda alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Vero Moda verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Vero.moda alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Vero.moda alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Vero Moda kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *