Viaplay

Viaplay (eli viaplay.fi) on palvelu, jonka avulla katsot netin välityksellä sarjoja, elokuvia ja urheilua edulliseen kuukausihintaan. Voit katsoa ohjelmia myös muilla päätelaitteilla telkkarin lisäksi. Ennen palvelun kokeilemista on syytä tarkistaa, onko uusin Viaplay alennuskoodi voimassa.

Viaplay ( viaplay.fi ) on paitsi netin avulla mutta myös offline-tilassa toimiva palvelu – voit tallentaa suosikkiohjelmasi ja katsoa ne myöhemmin offline-tilassa. Viaplay-toisto toimii matkapuhelimissa, tietokoneissa, tableteissa tai smartTV:ssä pelikonsolin tai Apple TV:n avulla.

Palveluun tulee viikoittain uusia elokuvia, amerikkalaisia suosikkisarjoja, lasten ohjelmia suomeksi puhuttuina ja urheilua (UEFA Champions League, KHL, NHL). Voit kokeilla kuukauden tutustumisjaksolla, miltä Viaplayn katsominen tuntuu, etkä sitoudu mihinkään.

Siirry Viaplay-verkkokaupan sivuille tästä >> ( viaplay.fi )

Viaplay alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Viaplay verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Kuukauden ilmainen tutustumisjakso

Katso alennus »

Viaplay tarjoaa kuukauden ilmaisen tutustumisjakson (Leffoja, Mestarienliiga, NHL, KHL...)

Kuukauden ilmainen tutustumisjakso

Katso alennus »

Viaplay tarjoaa kuukauden ilmaisen tutustumisjakson (Mestarienliiga, NHL, KHL, Golfia, NFL yms.)

Viaplay kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *