Viherpeukalot

Viherpeukalot (eli viherpeukalot.fi) on puutarhamyymäläsi verkossa. Nettikaupan monipuoliseen valikoimaan kuuluu esimerkiksi kukkasipulit, ruusut, perennat, hyötykasvit kuten tomaatit, tyrnit ja chilit sekä muut kasvit. Katso Viherpeukalot alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

Viherpeukalot-verkkokauppa ( www.viherpeukalot.fi ) on vuodeta 1990 toiminut puutarhatuotteiden etämyyntiin erikoistunut yritys. Viherpeukalot on alansa suurin yritys Suomessa. Kaikilla kasveilla on kasvuunlähtötakuu. Kasvien lisäksi löydät verkkokaupasta myös kasvihuoneet ja niiden tarvikkeet, lannoitteet, kirjat ja oppaat, ruukut, sekä koristeet, kuten lyhdyt, pihaasi piristämään.

Kasvien toimitusajat vaihtelevat tilattujen tuotteiden mukaan. Huhtikuussa toimitetaan istukassipuleita, siemeniä ja kasveja, jotka on tarkoitettu kasvatettavaksi sisällä. Touko-kesäkuussa taas toimitetaan pihalle tarkoitetut kasvit. Toimituskulut vaihtelevat 8,90-13,40 euron välillä. Maksu onnistuu pankkien verkkomaksulla, luottokortilla, postiennakolla tai laskulla. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ennen tilausta muista hyödyntää uusin Viherpeukalot alennuskoodi.

Siirry Viherpeukalot-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.viherpeukalot.fi )

Viherpeukalot alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Viherpeukalot verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Viherpeukalot.fi alennuskoodit ja tarjoukset

KATSO TÄSTÄ »

Katso tuoreimmat Viherpeukalot.fi alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Viherpeukalot kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *