Viking Line

Viking Line (eli vikingline.fi) on Itämeren alueella toimiva lauttaliikenneyritys. Viking Line tarjoaa niin risteilyt, reittimatkat, hotellipaketit, kokousristeilyt kuin rahtikuljetuksetkin. Ennen vesille lähtöä kannattaa kuitenkin kurkata, onko uusin Viking Line alennuskoodi voimassa.

Viking Line ( www.vikingline.fi ) kuljettaa sinut turvallisesti Ahvenanmaalle, Viroon ja Ruotsiin. Usein maihinpääsykään ei ole tärkeintä, kun shoppailemaan pääsee laivan tax-free-osastoilla ja syömään herkullisessa buffetissa tai jossain laivan lukuisista ravintoloista.

Viking Line perustettiin Ahvenanmaalla jo vuonna 1959. Näistä lähtökohdista alkanut nykyinen Viking Line on tunnettu myös erilaisista teemaristeilyistään. Esimerkiksi tiistaisin järjestetään tanssiristeilyjä aikuiseen makuun, risteilyyn voi yhdistää vierailun Tallinnan oopperassa tai voit lähteä vaikkapa hyvinvointiristeilylle.

Siirry Viking Line -verkkokaupan sivuille tästä >> ( http://www.vikingline.fi/ )

Viking Line alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Viking Line verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Viking.line alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Viking.line alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Viking Line kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *