Vila

Vila (eli vila.com) on tunnetusti tyylikkään naisen verkkokauppa. Vila-verkkokaupasta löydät naistenvaatteet ja asusteet tilanteeseen kuin tilanteeseen, toimistosta tanssilattialle. Vila on erityisen tunnettu kauniista mekoistaan, mutta löytääpä verkkokaupasta paljon muutakin. Ennen tilauksen tekoa kannattaa kuitenkin hyödyntää uusin Vila alennuskoodi.

Vilan ( http://vila.com ) verkkokaupassa teet löytöjä helposti: oli hakusessa sitten villapaita, farkut, jumpsuit tai vaikkapa poncho, Vila.com on oikea osoite etsinnöillesi. Yksi Vilan arvoista on confidence eli itsevarmuus. Vilan iskulause ”Confidence is not for sale” tarkoittaa sitä, ettei itsevarmuutta voi ostaa. Sen voi kuitenkin houkutella esiin vaatteilla, joissa viihtyy.

Tuotteilla on 4-6 arkipäivän toimitusaika. Toimituskuluja ei tule yli 70 euron tilauksiin, sen alle jääviin lisätään 6,95 euron toimitusmaksu. Maksu onnistuu luottokortilla, Klarnan tai PayPalin avulla. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus ja palautus on ilmaista oikein tehtynä.

Siirry Vila-verkkokaupan sivuille tästä >> ( http://vila.com )

Vila alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Vila verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Vila.com alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Vila.com alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Vila kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *