Waucher

Testasimme Waucher diilipalvelun. Kokoamme tälle sivulle kokemuksia Waucher-palvelusta sekä vinkkejä ja ohjeita palvelun käyttäjälle. Waucher palvelun takana on helsinkiläinen Waucher Finland Oy.

Waucher-diilipalvelun ( www.waucher.fi ) tarjoukset ovat ostettavissa, toisin kuin monissa muissa diilipalveluissa, yli 24 h:n ajan. Lisäksi ostetun Waucher-diilin voi käyttää heti. Alueina palvelussa on tällä hetkellä Helsinki, Espoo, Porvoo, Lahti sekä koko Suomi.

Waucher-diilin ostaminen

Valitse diili ja klikkaa ’Osta’-nappia. Jos et ole vielä kirjautunut sisään, tässä vaiheessa sinun tulee viimeistään kirjautua sisään tai luoda uusi käyttäjätunnus. Täytä tiedot ja klikkaa ’Maksa tästä’-nappia.

Waucher käyttää maksuliikenteeseen Suomen Verkkomaksut -palvelua. Tämän ansiosta maksutapoja on monia. Valittavana on käytännössä kaikkien pankkien verkkopankkimaksut tai maksuaikakortti/luottokortti (Visa, MasterCard).

Kun olet suorittanut maksun, saat sähköpostin jossa on diilin koodi. Ota koodi ylös ja käytä se tuotetta tai palvelua ostaessa liikkeessä.

Waucher.fi-diilin käyttäminen

Anna sähköpostitse saamasi koodi liikkeen, ravintolan tai tapahtuman henkilökunnalle. Jos diilin tiedoissa ei erityisesti mainita milloin koodi tulee esittää, on viisainta kysyä heti henkilökunnalta miten Waucher-diilin kanssa tulee menetellä, että maksu diilillä sujuu kaikille osapuolille mahdollisimman joustavasti.

Waucher kokemuksia

Olemme ostaneet muutaman Waucher-diilin ja käyttäneet vasta yhden. Haluamme testata useamman diilin ennen kokemusten lisäämistä tänne. Onko sinulla kokemuksia Waucherista? Lähetä kokemuksesi meille kommentti-kentän kautta! Kiitos.

Kommentointi on suljettu.