WordDive

WordDive (eli worddive.com) on kielikursseja tarjoava sivusto. WordDive-palvelun avulla opiskelee niin englantia, japania, saksaa, espanjaa, venäjää, ruotsia, kiinaa, viroa, turkkia, italiaa kuin ranskaakin. WordDive tarjoaa myös abeille nettikursseja, joiden avulla saa toivotun arvosanan helpommin ylioppilaskokeista. Ennen opiskelujen aloittamista muista hyödyntää uusin WordDive alennuskoodi.

WordDive ( http://www.worddive.com/ ) on palkittu kielikursseistaan. WordDive luottaa opetuksessaan useaan aistiin, joka tuottaa pysyvämmän muistijäljen kuin pelkkä sanalistojen opettelu ulkoa. Oppiminen tapahtuu luontevasti ja oppijan omaan tahtiin.

WordDive pyrkii opetuksessaan pysyvään oppimiseen, jolloin voi vapaammin keskittyä siihen, mitä on sanomassa vieraalla kielellä. WordDive toimii kuukausimaksun periaatteella, mutta kursseja voi kokeilla ilmaiseksi. Tilatut kurssit voi maksaa luottokortilla tai PayPalilla.

Siirry WordDive-sivuille tästä >> ( http://www.worddive.com )

WordDive alennuskoodi

Käytä alennuskoodi WordDive verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Ilmainen kokeilujakso

Katso alennus »

WordDive tarjoaa ilmaisen 5 päivän kokeilujakson kielten opiskelussa

Tilaus ei jatku automaattisesti eikä sido mihinkään

20% alennusta

LOVE2016

WordDive alennuskoodilla 20% alennusta 3kk ja 6kk kielikursseista

Ilmainen kuukausi kielten opiskelussa

SYKSY15

Nyt saat WordDive alennuskoodilla ilmaisen kuukauden kaupan päälle valitsemasi kielen laajaan kurssipakettiin (3 - 12 kk)

WordDive kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *