Yves Rocher

Yves Rocher (eli yves-rocher.fi) on ranskalainen, kaikkien tuntema kosmetiikkaan erikoistunut yritys. Verkkokaupasta löydät ihonhoitotuotteet, meikit, tuoksut, vartalonhoito- ja aurinkotuotteet, hiustenhoitotuotteet sekä ravintolisät. Ennen tilausta muista hyödyntää uusin Yves Rocher alennuskoodi.

Yves Rocher-verkkokauppa ( www.yves-rocher.fi ) tarjoaa naisten tuotteiden lisäksi myös miesten ja lasten kosmetiikkatuotteita. Yves Rocher tekee työtä paitsi kauneuden myös luonnon puolesta: Yves Rocher rajoittaa tuotteidensa ympäristövaikutuksia jokaisessa tuotantoketjun vaiheessa.

Yli 17 euron tilauksiin ei tule toimituskuluja. Alle jääviin lisätään 4,2 euron toimituskulut. Tuotteilla on 1-2 viikon toimitusaika. Palautus on maksuton ja onnistuu 14 vuorokauden ajan.

Siirry Yves Rocher -verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.yves-rocher.fi )

Yves Rocher alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Yves Rocher verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Yves.rocher alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Yves.rocher alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Yves Rocher kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *