Zooplus

Zooplus (eli zooplus.fi) on lemmikkieläintarvikkeita ja -ruokaa myyvä verkkokauppa. Zooplussan valikoimasta löytää kaiken tarvittavan niin kissoille, koirille, pieneläimille, linnuille, hevosille kuin akvaarion asukeillekin. Lisäksi verkkokaupasta löytää lisäravinteet lemmikeille. Katso Zooplus alennuskoodi ja kokemuksia verkkokaupasta.

Zooplussan verkkokauppa ( www.zooplus.fi/ ) on toiminut vuodesta 1999. Yrityksen pääkonttori on Saksassa ja sivukonttoreita on Ranskassa, Englannissa, Puolassa, Italiassa, Espanjassa ja Turkissa. Zooplus on Euroopan johtava lemmitarvikeliike, joka toimittaa tilauksia yli 28 maahan.

Zooplus myy laadukkaita merkkejä, kuten Hill’s-, Royal Canin -, Taste of the Wild- ja Eukanuba-tuotteita. Ostamalla tuotteet Zooplussasta on mahdollista saada etupisteitä, joilla saa alennusta seuraavalla kerralla ostaessaan. Kannattaa myös katsastaa, josko Lenson.com alennuskoodi olisi voimassa.

Siirry Zooplussan sivuille tästä >> ( www.zooplus.fi/ )

Zooplus alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Zooplus verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

5% ale uusille asiakkaille

5PRFIAFF

5% alennus kaikesta uusille asiakkaille!

5% alennus uusille asiakkaille

5PRFIAFF

5% alennus kaikesta uusille asiakkaille. Tervetuloa shoppailemaan zooplussalle!

Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin.

5% ale uusille asiakkaille

Katso alennus »

Saat automaattisesti 5% alennusta uutena asiakkaana.

10% ale turkinhoitotuotteista!

TURKKI10

Säästä nyt 10% kaikista turkinhoitotuotteista!

10% ale turkinhoitotuotteista

TURKKI10

Kevään saapuessa moni lemmikki keventää karvapeitettään kylmän ja pitkän talven jälkeen. Zooplussalta löydät laajan valikoiman trimmaus- ja hoitotarvikkeita, jotka helpottavat lemmikkisi siistimistä. Kuponkikoodilla TURKKI10 saat nyt 10 % alennusta valikoiduista turkinhoitotuotteista! Tarjous on voimassa 16.03.2020 asti kaikkiin yli 49 € tilauksiin. Kuponkikoodia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin tai lisätä tilaukseen jälkikäteen.

10% ale Concept for Life

Katso alennus »

Lataa zooplus-sovellus ja lunasta 10% alennus Concept for Life -ruoista!

Punkkipihdit kaupan päälle!

MAALIS-20

Tilaa nyt ja saat punkkipihdit kaupan päälle!

Punkkipihdit kaupan päälle!

MAALIS-20

Kevään saapuessa myös viheliäiset punkit lähtevät liikkeelle. Voit suojata lemmikkisi punkkien tarttumiselta erilaisilla punkkikarkotteilla. Punkkipinsetit ovat perustarvike punkkikauteen siltä varalta, että punkki tarttuu lemmikkiisi. Siksi saatkin nyt yli 49 € tilaukseesi Trixie-punkkipinsetit kaupan päälle käyttämällä kuponkikoodia MAALIS-20. Tarjous on voimassa 09.03.2020 saakka tai niin kauan kuin varastoa riittää. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin tai lisätä tilaukseen jälkikäteen

Karkausvuosiale: 7% alennusta kaikesta!

KARKAUS-7

7% alennusta yli 89 € tilauksista kuponkikoodilla: KARKAUS-7

Kuponki on voimassa 1.3.2020 saakka. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin tai erityisiin etuihin. Alennusta ei voida lisätä tilaukseen jälkikäteen.

10% alennusta yli 119 € tilauksista

KARKAUS-10

10% alennusta yli 119 € tilauksista koodilla: KARKAUS-10

Kuponki on voimassa 1.3.2020 saakka. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin tai erityisiin etuihin. Alennusta ei voida lisätä tilaukseen jälkikäteen.

Karkausvuosiale: 5% alennusta kaikesta!

KARKAUS-5

5% alennusta yli 59 € tilauksista kuponkikoodilla: KARKAUS-5.

Kuponki on voimassa 1.3.2020 saakka. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin tai erityisiin etuihin. Alennusta ei voida lisätä tilaukseen jälkikäteen.

10% alennus yli 119€ tilauksista

KARKAUS-10

Juhli karkausvuotta kanssamme ja lunasta kuponkikoodilla jopa 10% alennusta koko tilauksestasi.

Karkausvuoden tarjous 7% ale!

KARKAUS-7

Juhli karkausvuotta kanssamme ja lunasta kuponkikoodilla 7% alennusta koko tilauksestasi.

Karkausvuoden tarjous 5%

KARKAUS-5

Juhli karkausvuotta kanssamme ja lunasta kuponkikoodilla 5% alennusta koko tilauksestasi.

Kissanherkku kaupan päälle!

HALIKAMU-2

Ystävänpäiväyllätys! Hemmottele parasta ystävääsi maistuvilla Cosma -kissanherkuilla!

Koiranherkut kaupan päälle!

HALIKAMU-1

Ystävänpäiväherkku lemppari nelijalkaisellesi!

Ystävänpäiväherkku koiralle!

HALIKAMU-1

Ystävänpäiväyllätys! Hemmottele nelijalkaista parasta ystävääsi maistuvilla herkuilla. Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen koiranherkun veloituksetta kuponkikoodilla HALIKAMU-1. Kuponki on voimassa 17.02.2020 saakka tai vain niin kauan kuin varastoa riittää. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin.

Ystävänpäiväherkku kissalle!

HALIKAMU-2

Ystävänpäiväyllätys! Hemmottele nelijalkaista parasta ystävääsi maistuvilla herkuilla. Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen kissanherkun veloituksetta kuponkikoodilla HALIKAMU-2. Kuponkikoodit ovat voimassa 17.02.2020 saakka tai vain niin kauan kuin varastoa riittää.

5x zooPisteet

Katso alennus »

5x zooPisteet kaikista Royal Cani Care Nutrition kuivaruoista!

Viltti kaupan päälle!

VILTTI20

Saat nyt hauskan eläinviltin kaupan päälle yli 49 € tilauksiin kuponkikoodilla VILTTI20.

Hauska eläinviltti kaupan päälle!

VILTTI20

Saat nyt hauskan eläinviltin kaupan päälle yli 49 € tilauksiin kuponkikoodilla VILTTI20. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin tai erityisiin etuihin. Tarjous on voimassa yli 49 € tilauksiin 05.02.2020 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää.

Viltin tiedot: Pehmeä fleecepeite lemmikkieläimille tai ihmisille Monipuolinen: sopii koriin, sänkyyn, sohvalle tai lattialle Soveltuu loistavasti autosi takapenkin suojaamiseen Kevyt ja käytännöllinen: vaivaton kotona ja helppo ottaa mukaan Suojaa huonekalujasi: sohva, nojatuolit jne. Eläinaiheinen kuviointi Helppohoito: Konepestävä 30°C:ssa Väri: Vihreä Materiaali: 100% polyesteri, fleece Koko: L 140 x L 70 cm Hoito-ohjeet: Pese saman väristen tuotteiden kanssa, pese ennen ensimmäistä käyttöä

5% alennusta sovelluksessa

APP-ALEFI

Shoppaile sujuvammin sovelluksella! Lataa zooplus-sovellus ja hyödynnä huikea 5 % alennus koko valikoimastamme.

Näin tarjous toimii: Avaa zooplus-sovellus mobiililaitteellasi. Kopioi koodi APP-ALEFI ja laita se ostoskoriisi. Säästä ostoksissasi!

Suosittele ystävälle!

Suosittele ystävälle!

Jokaisesta onnistuneesta suosituksesta saat 350 zooPistettä, joilla voit lunastaa palkkioita palkkio

10% alennus kaikesta

Katso alennus »

Pyydä ystävääsi suosittelemaan zooplussaa ja saa 10% alennusta!

3x zooPisteet

Katso alennus »

Saat nyt jokaisesta tilauksesta 2x zooPisteet ja jokaisesta 99 euroa ylittävästä eurosta vielä 3x zo

Talviale!

TALVI20

Talviale 2020 on täällä! Zooplussan talvialesivuilta löydät kampanjan aikana parhaat tarvikkeet edullisin hinnoin! Kaikista tuotteista tällä sivulla saat lisäksi 20 % alennusta kuponkikoodilla: TALVI20. Tervetuloa shoppailemaan!

Voit käyttää vain yhden kupongin tilausta kohden. Kuponkia ei voi yhdistää muihin etuuksiin. Kampanja on voimassa 20.01.2020 saakka.

Talviale

TALVI20

Talviale 2020 on täällä!

Varastontyhjennysale!

JOULU20

Tyhjennämme varastoamme, ja nyt saat 20% alennuksen valikoiduista tarvikkeista!

Varastontyhjennys!

JOULU20

Tyhjennämme varastoamme, ja nyt saat 20 % alennuksen näistä valikoiduista tarvikkeista kuponkikoodilla JOULU20. Alennuksen saa myös jo tarjoushintaisista tuotteista! Tarjoukset ovat voimassa 23.12.2019 saakka tai niin kauan kuin varastoa riittää. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin.

Joululahja: viljattomat Cosma-herkut kissoille!

COSMA-FI

Zooprise! Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan kaupan päälle alla olevilla kuponkikoodeilla. Cosma Snackies Christmas Edition -kissanherkut koodilla COSMA-FI. Kuponkikoodit ovat voimassa yli 49 € tilauksiin 16.12.2019 saakka tai niin kauan kuin varastoa riittää. Voit lunastaa vain yhden kuponkikoodin tilausta kohden. Valitse omasi!

Joululahja: koiranlelupallo kaupan päälle!

PALLO-FI

Zooprise! Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan kaupan päälle alla olevilla kuponkikoodeilla. Squeaky Ball -TPR-pallo koodilla PALLO-FI. Kuponkikoodit ovat voimassa yli 49 € tilauksiin 16.12.2019 saakka tai niin kauan kuin varastoa riittää. Voit lunastaa vain yhden kuponkikoodin tilausta kohden. Valitse omasi!

Joululahja: koiran köysiluu kaupan päälle!

TPR-FI

Zooprise! Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan kaupan päälle alla olevilla kuponkikoodeilla. TPR-köysiluu koodilla TPR-FI. Kuponkikoodit ovat voimassa yli 49 € tilauksiin 16.12.2019 saakka tai niin kauan kuin varastoa riittää. Voit lunastaa vain yhden kuponkikoodin tilausta kohden. Valitse omasi!

Joululahja: jouluinen herkkupurkki kaupan päälle!

PURKKI-FI

Zooprise! Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan kaupan päälle alla olevilla kuponkikoodeilla. Jouluinen Triple decker -säilytyspurkki koodilla PURKKI-FI. Kuponkikoodit ovat voimassa yli 49 € tilauksiin 16.12.2019 saakka tai niin kauan kuin varastoa riittää. Voit lunastaa vain yhden kuponkikoodin tilausta kohden. Valitse omasi! Huom. purkki ei sisällä herkkuja.

Joululahja: kissan lelukeppi kaupan päälle!

LELU-FI

Zooprise! Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan kaupan päälle alla olevilla kuponkikoodeilla. Porolelukeppi koodilla LELU-FI. Kuponkikoodit ovat voimassa yli 49 € tilauksiin 16.12.2019 saakka tai niin kauan kuin varastoa riittää. Voit lunastaa vain yhden kuponkikoodin tilausta kohden. Valitse omasi!

Joululahja: kissan virmanjuurityynyt kaupan päälle!

TYYNY-FI

Zooprise! Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan kaupan päälle alla olevilla kuponkikoodeilla. Kaikkien kissojen suosikki riepoteltava, virmanjuurta sisältävät Aumüller Baldini -tyynyt koodilla TYYNY-FI. Kuponkikoodit ovat voimassa yli 49 € tilauksiin 16.12.2019 saakka tai niin kauan kuin varastoa riittää. Voit lunastaa vain yhden kuponkikoodin tilausta kohden. Valitse omasi!

Joululahja: koiranherkut kaupan päälle!

WOLF-FI

Zooprise! Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan kaupan päälle alla olevilla kuponkikoodeilla. Wolf of Wilderness Wild Bites - Taste of Scandinavia koodilla WOLF-FI. Kuponkikoodit ovat voimassa yli 49 € tilauksiin 16.12.2019 saakka tai niin kauan kuin varastoa riittää. Voit lunastaa vain yhden kuponkikoodin tilausta kohden. Valitse omasi!

Koiranherkut kaupan päälle!

WOLF-FI

Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan kaupan päälle!

Koirien lelupallo kaupan päälle!

PALLO-FI

Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan koirille kaupan päälle!

Koiran köysiluu kaupan päälle!

TPR-FI

Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan kaupan päälle!

Jouluinen purkki kaupan päälle!

PURKKI-FI

Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan kaupan päälle!

Porolelukeppi kaupan päälle!

LELU-FI

Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan kaupan päälle!

Virmanjuurityyny kaupan päälle!

TYYNY-FI

Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan kaupan päälle!

Kissanherkku kaupan päälle!

COSMA-FI

Nyt saat jokaiseen yli 49 € tilaukseen lahjan kaupan päälle!

9% alennusta itsenäisyysypäivänä

SUOMI199

Juhlan kunniaksi saat jopa 9 % alennusta koko valikoimastamme, myös jo alennetuista tuotteista!

7% alennusta itsenäisyyspäivänä

SUOMI197

zooplus toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää! Juhlan kunniaksi saat 7% alennusta koko valikoimasta!

5% alennusta itsenäisyyspäivänä!

SUOMI195

zooplus toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää! Juhlan kunniaksi 5% alennus koko valikoimasta!

9% alennusta itsenäisyyspäivänä!

SUOMI199

zooplus toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää! Juhlan kunniaksi saat jopa 9 % alennusta koko valikoimastamme, myös jo alennetuista tuotteista!

9 % alennusta yli 119 € arvoisista tilauksista kuponkikoodilla SUOMI199. Kuponkeja ei voi yhdistää muihin kuponkeihin. Alennusta ei voi lisätä tilaukseen jälkikäteen. Kupongit ovat voimassa vain itsenäisyyspäivänä 06.12.2019.

7% alennusta itsenäisyyspäivänä!

SUOMI197

zooplus toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää! Juhlan kunniaksi saat jopa 7% alennusta koko valikoimastamme, myös jo alennetuista tuotteista!

7% alennusta yli 99 € arvoisista tilauksista kuponkikoodilla SUOMI199. Kuponkeja ei voi yhdistää muihin kuponkeihin. Alennusta ei voi lisätä tilaukseen jälkikäteen. Kupongit ovat voimassa vain itsenäisyyspäivänä 06.12.2019.

5% alennusta itsenäisyyspäivänä!

SUOMI195

zooplus toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää! Juhlan kunniaksi saat 5% alennusta koko valikoimastamme, myös jo alennetuista tuotteista!

5 % alennusta yli 59 € arvoisista tilauksista kuponkikoodilla SUOMI195. Kuponkeja ei voi yhdistää muihin kuponkeihin. Alennusta ei voi lisätä tilaukseen jälkikäteen. Kupongit ovat voimassa vain itsenäisyyspäivänä 06.12.2019.

300 zooPistettä

300JOULU

Saat nyt 300 zooPistettä kaupan päälle tilaukseesi!

300 zooPistettä!

300JOULU

Nyt saat 300 extra zooPistettä ostoksestasi, kun käytät kuponkikoodin 300JOULU yli 49 € tilaukseesi. Voit lunastaa zooPisteillä tuotteita palkkiokaupastamme. Tarjous on voimassa 09.12.2019 saakka. Voit lunastaa vain yhden kuponkikoodin tilausta kohden. zooPisteet lisätään palkkiotilille vasta, kun tilaus on toimitettu.

5 € alennus Royal Canin -ruoista

RC-FI5

Saat nyt 02.12.2019 asti 5€ alennuksen kaikista Royal Canin -ruoista

5 € alennusta Royal Canin -ruoista!*

RC-FI5

Kuponkikoodi RC-FI5 on voimassa 02.12.2019 saakka min. 55 € tilauksiin. Ei koske Vet Diet -ruokia. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin.

11% alennus ruoista ja herkuista

SINKKU19

Singles day tarjous!

11% alennusta ruoista ja herkuista!

SINKKU19

Joulutarjous 11 % alennusta Vain zooplus -tuotteista kuponkikoodilla SINKKU19 ei koske seuraavia merkkejä: Tigerino, Greenwoods, Spot 'n' Go & zoolove.

Sinkku19-kuponki on voimassa 18.11.2019 asti tai niin kauan kuin varastoa riittää. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin tai erityisiin etuihin.

10% alennus raapimispuista!

10JOULU-2

Hyödynnä viikoittain vaihtuvat tarjoukset ja alennukset!

10% alennusta koiranpedeistä!

10JOULU-1

Aloitamme zooprise Xmas -kampanjan toisen viikon kuonoa kutkuttavalla tarjouksella! Joulua odotellessamme annamme sinulle 10% alennusta kaikista koiranpedeistä! Tarjous on voimassa 10.11.2019 asti. Kuponkeja ei voi yhdistää muihin kuponkeihin.

10% alennus koiran- ja kissanped

10JOULU-1

Hyödynnä viikoittain vaihtuvat tarjoukset ja alennukset!

10% alennus koiran- ja kissanped

10JOULU-2

Hyödynnä viikoittain vaihtuvat tarjoukset ja alennukset!

10% alennus koiran- ja kissanpedeistä sekä raapimispuista

10JOULU-2

Hyödynnä viikoittain vaihtuvat tarjoukset ja alennukset! Aloitamme zooprise Xmas -kampanjan toisen viikon kuonoa kutkuttavalla tarjouksella. Joulua odotellessamme annamme sinulle: 10% alennusta kaikista koiran- ja kissanpedeistä sekä raapimispuista! Tilaa lahjat pukinkonttiin lemmikillesi edullisesti ja hyödynnä kuponkikoodit: Pedeistä: 10JOULU-1 Raapimispuista: 10JOULU-2 *Tarjous on voimassa 10.11.2019 asti. Kuponkeja ei voi yhdistää muihin kuponkeihin.

10% alennus koiran- ja kissanpedeistä sekä raapimispuista

10JOULU-1

Hyödynnä viikoittain vaihtuvat tarjoukset ja alennukset! Aloitamme zooprise Xmas -kampanjan toisen viikon kuonoa kutkuttavalla tarjouksella. Joulua odotellessamme annamme sinulle: 10% alennusta kaikista koiran- ja kissanpedeistä sekä raapimispuista! Tilaa lahjat pukinkonttiin lemmikillesi edullisesti ja hyödynnä kuponkikoodit: Pedeistä: 10JOULU-1 Raapimispuista: 10JOULU-2 *Tarjous on voimassa 10.11.2019 asti. Kuponkeja ei voi yhdistää muihin kuponkeihin.

Suuri zooprise xmas -kampanja al

LELU10

Suuri zooprise xmas -kampanja al

Suuri zooprise xmas -kampanja alkaa!

LELU10

Hyödynnä viikoittain vaihtuvat tarjoukset ja alennukset! Joulu on jo vajaan kahden kuukauden kuluttua! Jouluna nelijalkaiset ja kaksijalkaiset juhlivat taas yhdessä herkutellen ja lahjoja avaten. Aloitamme suuren zooprise xmas -kampanjan innokkaimmille joulunodottajille. Löydät jouluun asti jännittäviä joulutarjouksia ja alennustuotteita sivuiltamme! Tämän viikon tarjous: 10% alennusta kaikista kissan ja koiran leluista. Lisää ostoskoriin lemmikillesi haluamasi lelut ja kirjoita kuponkikoodi LELU10 ostoskorissa sille varattuun kenttään.* *Kampanja on voimassa 04.11.2019 asti. Etukuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin.

5 € alennusta Royal Canin -ruoista!

RC-FI5

Saat nyt 5 € alennusta yli 55 €:n arvoisesta Royal Canin -tilauksestasi kuponkikoodilla RC-FI5. Tarjous ei koske Veterinary Diets -ruokia.

5 € alennusta Royal Canin -ruois

RC-FI5

Saat nyt 5 € alennusta yli 55 €:n arvoisesta Royal Canin -tilauksestasi kuponkikoodilla RC-FI5. Tarj

120 g Rocco Sticks kaupan päälle

ROCCOFI

Saat nyt kuponkikoodilla ROCCOFI kaupan päälle 120 g Rocco Sticks koiranherkkuja!

Kesäale!

KESA-ALE19

15% lisäale jo alennetuista tuottaista!

Kesäale!

KESA-ALE19

Kesäale on täällä! Saat nyt 15% alennusta jo alennetuista tarvikkeista kuponkikoodilla KESA-ALE19! Kampanja on voimassa 18.08.2019 asti tai vain niin kauan kuin varastoa riittää. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin tai erityisiin etuihin.

1kg Wolf of Wilderness dog food

WOW1FI

1kg Wolf of Wilderness dog food

20% alennusta vain zooplussalta

SYNTTARIALE20

20% alennusta vain zooplussalta

Viikon WAU: herkku kaupan päälle

HERKKUHAU

Viikon WAU: herkku kaupan päälle!

20% alennusta vain zooplussalta

SYNTTARIALE20

20% alennusta vain zooplussalta saatavista merkeistä. Ei koske seuraavia tuotemerkkejä: Tigerino, zoolove ja Spot n go

Viikon WAU: herkku kaupan päälle!

HERKKUMAU

Viikon WAU tällä viikolla on viljaton herkku kaupan päälle! Saat nyt uuden Purizon-herkun kissoille kuponkikoodilla HERKKUMAU ja koirille kuponkikoodilla HERKKUHAU. Tarjous on voimassa ainoastaan tämän viikon, 14.07.2019! Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin. 

Viikon WAU: herkku kaupan päälle!

HERKKUHAU

Viikon WAU tällä viikolla on viljaton herkku kaupan päälle! Saat nyt uuden Purizon-herkun kissoille kuponkikoodilla HERKKUMAU ja koirille kuponkikoodilla HERKKUHAU. Tarjous on voimassa ainoastaan tämän viikon, 14.07.2019! Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin. 

15% ale Greenies ja Nutro -tuotteista

GREENIES-NUTRO

15% ale Greenies ja Nutro -tuotteista

20 % alennusta tarvikkeista

20-WAU-FI

Saat 20 % alennusta lemmikkien tarvikkeista kuponkikoodilla 20-WAU-FI.

Saat 20 % alennusta lemmikkien tarvikkeista kuponkikoodilla 20-WAU-FI

20-WAU-FI

Saat 20 % alennusta lemmikkien tarvikkeista kuponkikoodilla 20-WAU-FI. Tarjous ei koske punkkikarkotteita, kuivikkeita tai heinä. Kampanja on voimassa 17.06.-23.06.2019.

Pedigree-herkut 15% alennusta

15PEDIGREEFI

Saat nyt valikoiduista Pedigree-koiranherkuista 15% alennusta kuponkikoodilla 15PEDIGREEFI.

Ale suosikkituotteista

20JUHLA

MIAU ja HAU mitä tarjouksia!

Pedigree-koiranherkuista 15% alennusta

15PEDIGREEFI

Saat nyt valikoiduista Pedigree-koiranherkuista 15% alennusta kuponkikoodilla 15PEDIGREEFI. Kampanja on voimassa 11.06.-23.06.2019.

Viikon WAU: ale suosikkituotteista

20JUHLA

MIAU ja HAU mitä tarjouksia! Saat nyt zooplussan synttäreiden kunniaksi 20% alennusta tämän sivun tuotteista kuponkikoodilla 20JUHLA! Kampanja on voimassa 10.06.2019 - 16.06.2019. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin tai erityisiin etuihin. 

10% alennusta kaikista Concept f

CONCEPT19

10% alennusta kaikista Concept for Life -ruoista 20.05.2019 asti!

15 % alennusta kaikista Pedigree

DENTASTIX-15

Saat nyt 15 % alennusta kaikista Pedigree Dentastix -koiranherkuista kuponkikoodilla DENTASTIX-15.

15% alennusta Perfect Fit

15PERFECTFIT

15% alennusta kaikista Perfect Fit kissan kuivaruoista

15% alennusta kaikista Perfect Fit kissan kuivaruoista

15PERFECTFIT

15% alennusta kaikista Perfect Fit kissan kuivaruoista

15 % alennusta kaikista Pedigree Dentastix

DENTASTIX-15

Saat nyt 15 % alennusta kaikista Pedigree Dentastix -koiranherkuista kuponkikoodilla DENTASTIX-15. Kampanja on voimassa 13.05.2019-19.05.2019.

10% alennusta kaikista Concept for Life -ruoista

CONCEPT19

10% alennusta kaikista Concept for Life -ruoista 20.05.2019 asti!

Penturuoat -10 %

PENTU-10

Saat nyt 10 % alennusta kaikista vain zooplussalta saatavista penturuoista kissoille ja koirille.

Penturuoat -10 %

PENTU-10

Saat nyt kuponkikoodilla 10 % alennusta kaikista vain zooplussalta saatavista penturuoista kissoille ja koirille. Syötä kuponkikoodi PENTU-10 ostoskoriisi käyttääksesi alennusta. Kampanja on voimassa 15.05.2019 asti. Vain yksi kuponki per tilaus. Tutustu kaikkin vain zooplussalta saataviin ruokiin kissanpennuille ja koiranpennuille.

10% alennusta herkuista

10HERKKU

Saat nyt 13.05.2019 asti 10% alennusta kaikista kissojen ja koirien herkuista.

10% alennusta herkuista

10HERKKU

Saat nyt 13.05.2019 asti 10% alennusta kaikista kissojen ja koirien herkuista kuponkikoodilla 10HERKKU. 

10% alennusta vain zooplussalta

ALENNUS10

Saat nyt 10% alennusta kaikista vain zooplussalta saatavista tuotteista kuponkikoodilla ALENNUS10!

10% alennusta kaikista vain zooplussalta

ALENNUS10

Saat nyt 10% alennusta kaikista vain zooplussalta saatavista tuotteista kuponkikoodilla ALENNUS10! Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa 01.05.2019 asti. Vain zooplussalta saatavat tuotemerkkimme tarjoavat laajan valikoiman ruokia koirille, kissoille, pieneläimille, hevosille ja luonnonlinnuille. Löydä kaupasta korkealaatuiset, terveelliset eläintenruoat ja maukkaat herkut. Kaupassamme vain zooplussalta saatavat tuotemerkit on merkitty tähdellä ?

Säästä 3 € tilauksestasi

HUHTIKUU-3

aat nyt kuponkikoodilla 3 euroa alennusta tilauksestasi!

Säästä 3 € tilauksestasi

HUHTIKUU-3

Saat nyt kuponkikoodilla 3 euroa alennusta tilauksestasi! Lisää kuponkikoodi: HUHTIKUU-3 ostoskoriisi ja 3 € vähennetään ostoskorisi kokonaissummasta. Kampanja on voimassa 15.04.2019 asti. Vain yksi kuponki per tilaus.

Valikoima Pedigree-herkkuja -15%

15PEDIGREEFI

Saat nyt 15% alennusta kaikista tämän sivun Pedigree-koiranherkuista kumponkikoodilla 15PEDIGREEFI.

15% alennusta kaikista Dreamies-

DREAMF1

Saat nyt 14.04. asti 15% alennusta kaikista Dreamies-kissanherkuista kuponkikoodilla DREAMF1

Valikoima Pedigree-herkkuja -15%

15PEDIGREEFI

Saat nyt 15% alennusta kaikista tämän sivun Pedigree-koiranherkuista kumponkikoodilla 15PEDIGREEFI. Salli koirallesi maukas herkkuhetki ja täydennä herkkulaatikkosi huipputuotteilla nyt erityisen edulliseen hintaan! Kampanja on voimassa 08.04.-14.04.2019 asti. Kuponkia ei voi yhdistää muihin erityisetuihin. Vain yksi kuponki voidaan hyväksyä yhteen tilaukseen.

15% alennusta kaikista Dreamies-kissanherkuista

DREAMF1

Saat nyt 14.04. asti 15% alennusta kaikista Dreamies-kissanherkuista kuponkikoodilla DREAMF1

Lelu kaupan päälle

ERIKOISRAVINTO2

Tilaa nyt eläinlääkärien suosittelemia erikoisravintoja ja lunasta lelu kaupan päälle!

Tilaa nyt eläinlääkärien suosittelemia erikoisravintoja ja lunasta lelu kaupan päälle!

ERIKOISRAVINTO2

Tilaa nyt eläinlääkärien suosittelemia erikoisravintoja ja lunasta lelu kaupan päälle! Kampanja on voimassa 18.03.2019 asti, tai vain niin kauan kuin varastoa riittää yli 49€:n arvoisiin tilauksiin. Kupongilla ERIKOISRAVINTO1 saat kissalle Aumüller Baldini -virmanjuurityynyt ja kupongilla ERIKOISRAVINTO2 saat koiralle kumipallon heittokahvalla

Talipallot kaupan päälle

TALIPALLO19

Kuponkikoodi on voimassa vain 4.3.2019 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Talipallot kaupan päälle

TALIPALLO19

Lintujen on talvella vaikea löytää riittävästi ruokaa luonnosta, ja siksi talviruokinta on lintujen selviytymisen ja jaksamisen kannalta on tärkeää. Siski saatkin nyt yli 49€ tilaukseesi kaupan päälle 6 x 90 g talipalloja ilahduttaaksesi pihasi lintuja käyttämällä kuponkikoodia TALIPALLO19.  Kuponkikoodi on voimassa vain 4.3.2019 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Vain yksi kuponki voidaan hyväksyä tilaukseen.

10% Greenwoods/Tigerino

KYMPPIHIEKKA

19.02-25.02 kuponkikoodilla KYMPPIHIEKKA 10% alennusta kaikista Greenwoods ja Tigerino -hiekka

10% alennusta Greenwoods ja Tigerino -kissanhiekoista

KYMPPIHIEKKA

Saat nyt kuponkikoodilla KYMPPIHIEKKA 10% alennusta kaikista Greenwoods ja Tigerino -kissanhiekoista aikavälillä 19.02.-25.02.

Ystävänpäivä

BONNIE-19

Kampanja on voimassa 14.02.-17.02.2018 asti tai vain niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yksi kup

Ystävänpäivä

CLYDE-19

Kampanja on voimassa 14.02.-17.02.2018 asti tai vain niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yksi kup

Ystävänpäivä

CLYDE-19

Zooplus toivottaa hyvää ystävänpäivää! Ystävyyden muistamisen kunniaksi saat nyt 100g Briantos Fitbites -koiranherkkuja tai 6g Cosma Valentin Edition -kissanherkkuja kaupan päälle tilaukseesi kuponkikoodilla. ? Koiralle Briantos -herkut kuponkikoodilla BONNIE-19 ? Kissalle Cosma -herkut kuponkikoodilla CLYDE-19    Kampanja on voimassa 14.02.-17.02.2018 asti tai vain niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yksi kuponki per tilaus. Ilmaistuotetta ei voida lisätä tilaukselle jälkikäteen.

Ystävänpäivä

BONNIE-19

Zooplus toivottaa hyvää ystävänpäivää! Ystävyyden muistamisen kunniaksi saat nyt 100g Briantos Fitbites -koiranherkkuja tai 6g Cosma Valentin Edition -kissanherkkuja kaupan päälle tilaukseesi kuponkikoodilla. ? Koiralle Briantos -herkut kuponkikoodilla BONNIE-19 ? Kissalle Cosma -herkut kuponkikoodilla CLYDE-19    Kampanja on voimassa 14.02.-17.02.2018 asti tai vain niin kauan kuin varastoa riittää. Vain yksi kuponki per tilaus. Ilmaistuotetta ei voida lisätä tilaukselle jälkikäteen.

Talviale 2019

TALVIALE19

Kaikista tuotteista tällä sivulla saat lisäksi 15% alennusta uponkikoodilla: TALVIALE19.

Talviale 2019

TALVIALE19

Talviale 2019 on täällä! Zooplussan talvialesivuilta löydät kampanjan aikana parhaat tarvikkeet kissoille ja koirille edullisin hinnoin! Kaikista tuotteista tällä sivulla saat lisäksi 15% alennusta uponkikoodilla: TALVIALE19. Tervetuloa shoppailemaan! Muistathan, että saat ilmaisen toimituksen yli 49 €:n arvoisiin tilauksiin. Vain yksi kuponki per tilaus.

Pedigree -20%

20PEDIGREEFI

20% Alennusta kaikista Pedigree totteista

Whiskas -20%

20WHISKASFI

20% alennusta kaikista whiskas-tuotteista

5% discount for new customers

5PRFIAFF

5% for new customers

PEDIGREE -20%

20PEDIGREEFI

20% Alennusta kaiksta pedigree-tuotteista-

Whiskas -20%

20WHISKASFI

20% alennusta kaikista whiskas tuotteista

15% alennusta Perfect Fit ruoist

FIPERFECTFIT

Saat nyt 15% alennusta kaikista tämän sivun tuotteista kuponkikoodilla FIPERFECTFIT.

15% alennusta Perfect Fit ruoista!

FIPERFECTFIT

Saat nyt 15% alennusta kaikista tämän sivun tuotteista kuponkikoodilla FIPERFECTFIT. Kuponkikoodi on voimassa 30.12.2018 asti. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin, eikä alennusta voi vähentää tilaukselta jälkikäteen.

5% alennusta koko valikoimasta i

SUOMI101

5% alennusta koko valikoimasta itsenäisyyspäivänä! Tilaa nyt, kuponki on voimassa ainoastaan 6.12.20

5% alennusta koko valikoimasta itsenäisyyspäivänä!

SUOMI101

5% alennusta koko valikoimasta itsenäisyyspäivänä! Tilaa nyt, kuponki on voimassa ainoastaan 6.12.2018.

5% alennusta koko valikoimasta kuponkikoodilla SUOMI101 yli 49 €:n arvoisiin tilauksiin. Kuponki on voimassa ainoastaan 6.12.2018. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkikoodeihin tai erityisiin etuihin.

15% alennusta Sheba -tuotteista!

CYBERSHEBA18

Saat nyt 18.11.2018 asti 15% alennusta valikoiduista Sheba -tuotteista kuponkikoodilla CYBERSHEBA18.

Saat nyt 5 € alennusta kaikista

CYBERROYAL

Saat nyt 5 € alennusta kaikista Royal Canin ruoista* 18.11.2018 asti kuponkikoodilla. Kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkeihin. Kuponki ei ole voimassa Veterinary Diet -ruoille.

15% alennusta Sheba -tuotteista!

CYBERSHEBA18

Saat nyt 18.11.2018 asti 15% alennusta valikoiduista Sheba -tuotteista kuponkikoodilla CYBERSHEBA18. Kuponki on voimassa vain tämän sivun tuotteille eikä sitä voi yhdistää muihin kuponkeihin tai etuuksiin.

Saat nyt 5 € alennusta kaikista

CYBERROYAL

Saat nyt 5 € alennusta kaikista Royal Canin ruoista* 18.11.2018 asti kuponkikoodilla. Kuponkia ei vo

Cyber Month 10% alennusta

10CYBERFI

Cyber Month 10% alennusta kaikista vain zooplussalta saatavista merkeistä!

Cyber Month 10% alennusta kaikista vain zooplussalta saatavista merkeistä!

10CYBERFI

Cyber Month 10% alennusta kaikista vain zooplussalta saatavista merkeistä!

15% alennusta valikoiduista herk

OMNOM18

Saat nyt 15% alennusta tämän sivun herkuista kuponkikoodilla OMNOM18 29.10.2018 - 04.11.2018!

15% alennusta valikoiduista herkuista!

OMNOM18

Herkku vai kepponen! Saat nyt 15% alennusta tämän sivun herkuista kuponkikoodilla OMNOM18 29.10.2018 - 04.11.2018! Kupopnkia ei voida yhdistää muihin kuponkeihin tai etuuksiin.

Royal Canin 50 vuotta!

Katso alennus »

Juhlan kunniaksi saat 28.10.2018 asti 5x zooPlusPisteet kuivaruoista!

Royal Canin 50 vuotta!

ROYAL50V

Juhlan kunniaksi saat 28.10.2018 asti 20% alennusta märkäruoista kuponkikoodilla ROYAL50V!*

Royal Canin 50 vuotta!

ROYAL50V

Royal Canin 50 vuotta! Juhlan kunniaksi saat 28.10.2018 asti 20% alennusta märkäruoista kuponkikoodilla ROYAL50V!*

Kuponkikoodi ROYAL50V on voimassa Royal Canin koiran- ja kissan märkäruokiin. Tarjous ei koske Veterinary diet -märkäruokia.

400g Wolf of Wilderness kaupan p

Katso alennus »

Nyt saat kaupan päälle 400g Wolf of Wilderness Adult "Wild Hills" Duck -koiran kuivaruokaa.

World Animal Day

ELAINTENPAIVA18

Kuponkikoodia ELAINTENPAIVA18 käyttämällä saat pehmeän peiton kaupan päälle yli 59 €:n arvoiseen tilaukseesi! Toimi nyt, sillä tarjous on voimassa ainoastaan 15.10.2018 asti tai vain niin kauan kuin varastoa riittää! Kuponkia ei voi lisätä tilaukselle jälkikäteen eikä sitä voi yhdistää muihin kuponkeihin.

World Animal Day

ELAINTENPAIVA18

World Animal Day - peitto kaupan päälle!

World Animal Day

ELAINTENPAIVA18

Kuponkikoodia ELAINTENPAIVA18 käyttämällä saat pehmeän peiton kaupan päälle yli 59 €:n arvoiseen tilaukseesi! Toimi nyt, sillä tarjous on voimassa ainoastaan 11.10.2018 asti tai vain niin kauan kuin varastoa riittää! Kuponkia ei voi lisätä tilaukselle jälkikäteen eikä sitä voi yhdistää muihin kuponkeihin.

Kansainvälinen kissojen päivä 8.

KISSAPV18

Kansainvälinen kissojen päivä 8.8.

Kansainvälinen kissojen päivä 8.8.

KISSAPV18

Kansainvälisen kissojen päivän kunniaksi saat tilaukseesi kaupan päälle Cosma Snackies XXL -kissanherkut! Kuponkikoodi: KISSAPV18 Kampanjan ehdot: Lisää lahjatuote ostoskoriin kirjoittamalla kuponkikoodi sille varattuun kenttään ostoskorissa ja klikkaamalla "Aktivoi"-painiketta. Vain yksi kuponki per asiakas, joten kuponkia ei voi yhdistää muihin kuponkikooditarjouksiin. Saat tuotteen kaupan päälle 15.8.2016 saakka tai vain niin kauan kuin varastoa riittää.

100 bonuspistettä kaupan päälle!

100RUOKA

Ostaessasi alla mainittuja koiran ja kissan kuivaruokia, saat kaupan päälle 100 bonuspistettä kuponkikoodilla 100RUOKA! Tarjous on voimassa vain 29.07.2018 asti. Lisää siis alla olevista ryhmistä ostoskoriisi mikä tahansa tuote ja lisää ostoskorin kuponkikoodikenttään koodi 100RUOKA. Muistathan tilata rekisteröityneenä asiakkaana. Pisteitä ei voida listätä tilille jälkikäteen.

Feringa täyttää 5 vuotta!

FERINGA5V

Feringa täyttää 5 vuotta!

Feringa täyttää 5 vuotta!

FERINGA5V

Feringa - kuin rakkaudella tehtyä kotiruokaa! ? Kampanja on voimassa 22.07.2018 asti tai vain niin kauan kuin varastoa riittää ? Lisää kuponkikoodi FERINGA5V ostoskorissa sille varattuun kenttään ? Koskee kaikkia yli 49€:n tilauksia

Feringa - kuin rakkaudella tehtyä kotiruokaa! ? Kampanja on voimassa 22.07.2018 asti tai vain niin kauan kuin varastoa riittää ? Lisää kuponkikoodi FERINGA5V ostoskorissa sille varattuun kenttään ? Koskee kaikkia yli 49€:n tilauksia

5% discount for all new customers

5PRFIAFF

5% discount for all new customers.

Punkkipinsetit kaupan päälle!

PUNKKI18

Kaikkiin yli 49€:n arvoisiin ostoksiin saat kaupan päälle Trixie punkkipinsetit! Kirjoita kuponkikoo

Vain zooplussalta

ALENNUS10

aat nyt 10% alennusta kaikista vain zooplussalta saatavista tuotteista kupongilla ALENNUS10

Vapphulahja kaupan päälle!

VAPPUKOIRA

Lähestyvän vapun kunniaksi jokaiseen yli 49€:n ostokseen kaupan päälle nyt vappulelu*!

Vappulahja kaupan päälle!

VAPPUKISSA

Lähestyvän vapun kunniaksi jokaiseen yli 49€:n ostokseen kaupan päälle nyt vappulelu!

Concept for Life

CFLIFE10

Valikoimastamme löydät kuivaruoat kissoille ja koirille - nyt saatavilla myös roturuoat! Nyt 10% ale

Talviale

TALVIALE18

Kaikista Talviale-ryhmän tuotteista 10% lisäalennusta koodilla TALVIALE18.

Talviale 2018

TALVIALE18

Talviale 2018 on täällä! Zooplussan talvialesivuilta löydät kampanjan aikana parhaat tarjoukset edullisin hinnoin! Kaikista tuotteista tällä sivulla saat lisäksi 10% alennusta! Kuponkikoodi: TALVIALE18. Tervetuloa shoppailemaan! Muistathan, että saat ilmaisen toimituksen yli 49 €:n arvoisiin tilauksiin. Vain yksi kuponki per tilaus.

10% alennus zooplus-merkeistä

VAINMEILTA

10% alennus zooplus-merkeistä

10 % alennusta zooplussan omista ruokamerkeistä

VAINMEILTA

10% alennus vain zooplussalta saatavista lemmikinruoista, herkuista ja kissanhiekoista.

5% alennus koko valikoimasta

SUOMI100

5% alennus koko valikoimasta

5 € alennus lemmikinpedeistä

PETI-5

5 € alennus lemmikinpedeistä

5% alennus koko valikoimasta

SUOMI100

Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi tarjoamme 5% alennuksen koko valikoimasta kaikille asiakkaille vain 6.12.2017.

Joululahja lemmikillesi

JOULULELU1, JOULULELU2

Raapimisreki tai lelupingviini kaupan päälle!

Joululahjat kissalle tai koiralle kaupan päälle

JOULULELU1, JOULULELU2

Saat nyt jouluisen lelun kissalle tai koiralle kaupan päälle yli 49 euron arvoiseen tilaukseen! ? Koiralle rapiseva ja vinkuva lelupingviini kuponkikoodilla JOULULELU1 ? Kissalle talvinen raapimisreki aaltopahvista kynsienhoitoon kuponkikoodilla JOULULELU2 Kampanja on voimassa 03.12.2017 asti, tai vain niin kauan kuin varastoa riittää.

Herkkulaukku kaupan päälle

HERKKU17

Käyttämällä koodia HERKKU17, asiakkaat saavat koiran herkkulaukun kaupan päälle

Koiran herkkulaukku kaupan päälle!

HERKKU17

Käyttämällä koodia HERKKU17, asiakkaat saavat koiran herkkulaukun kaupan päälle

10 % alennus merkeistämme

VAINMEILTA

10 % alennus vain zooplussalta saatavista merkeistä!

10 % alennus vain zooplussalta saatavista merkeistä!

VAINMEILTA

Tarjoamme 10% alennusta jokaisesta vain zooplussalta saatavien merkkien ruoista ja herkuista.

Punkkipihdit kaupan päälle!

PUNKKI-17

Punkkipihdit kaupan päälle!

Punkkipihdit kaupan päälle!

PUNKKI-17

Kevään koittaessa punkit, kirput ja muut ulkoloiset ovat eläinten ja ihmisten riesana. Keväällä on kuitenkin mukavaa liikkua ulkona. Zooplussan valikoimasta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet punkkien torjuntaan. Nyt saat myös kaupan päälle tilaukseesi punkinpoistajan kuponkikoodilla PUNKKI-17! Tarjous on voimassa 25.04.2017 asti tai vain niin kauan kuin varastoa riittää!

Ostoskassi kaupan päälle!

KASSI17

Ostoskassi kaupan päälle!

Ostoskassi kaupan päälle!

KASSI17

Kuponkikoodia KASSI17 käyttämällä asiakas saa ison ostoskassin kaupan päälle tilaukseen. Tarjous on voimassa ainoastaan 21.03.2017 - 26.03.2017 välisenä aikana tai vain niin kauan kuin varastoa riittää.

7% alennus kaikesta!

7V-JUHLA

7% synttärialennus koko valikoimasta!

7% synttärialennus koko valikoimasta!

7V-JUHLA

Zooplus.fi juhlii 7-v synttäreitään ja tarjoaa rajoitetun ajan kaikille asiakkaille 7% alennuksen koko valikoimasta!

Koiranvaatteet -5%

VAATE-5

Koiranvaatteet -5%

Kaikki koiranvaatteet -5%

VAATE-5

Kaikki koiranvaatteet -5% vain rajoitetun ajan!

Herkku lemmikille kaupan päälle

KARVAKAMU1, KARVAKAMU2

Kissan- tai koiranherkku kaupan päälle!

Kissan- tai koiranherkku kaupan päälle!

KARVAKAMU1, KARVAKAMU2

? Hyvää ystävänpäivää zooplussalta! ? Ystävänpäivän kunniaksi saat herkun karvaiselle kaverillesi kaupan päälle yli 49€:n arvoiseen tilaukseen! Rocco Cubes koiralle kuponkikoodilla KARVAKAMU1 GimCat vanukas kissalle kuponkikoodilla KARVAKAMU2

Tarjous on voimassa 19.02.2017 asti tai vain niin kauan kuin varastoa riittää. Kuponkia ei voida lisätä tilaukselle jälkikäteen.

Jopa 250 extrabonuspistettä

PISTE250, PISTE150, PISTE50

Nyt jopa 250 extrabonuspistettä kaupan päälle kuponkikoodilla.

Jopa 250 extrabonuspistettä kaupan päälle!

PISTE250, PISTE150, PISTE50

Nyt jopa 250 extrabonuspistettä kaupan päälle kuponkikoodilla vain 12.02.2017 asti! Asiakas saa tilauksesta normaalit bonuspisteet automaattisesti ja niiden lisäksi extrabonuspisteet kaupan päälle käyttämällä kuponkikoodia tilauksesi loppusumman mukaan: ? 250 extrabonuspistettä yli 119 €:n tilauksesta kuponkikoodilla PISTE250 ? 150 extrabonuspistettä yli 89 €:n tilauksesta kuponkikoodilla PISTE150 ? 50 extrabonuspistettä yli 59 €:n tilauksesta kuponkikoodilla PISTE50

Etu koskee vain uusia tilauksia ja on voimassa koko valikoimasta. Extrabonuspisteet saat vain kirjautumalla sisään & käyttämällä kuponkikoodia ! Bonuspisteitä ei voida lisätä tilaukselle jälkikäteen.

5% ale jo alennetuista hinnoista

TALVIALE-17

5% lisäale jo alennetuista hinnoista

Extra -5% jo alennetuista tuotteista!

TALVIALE-17

Zooplussan talvialennusmyynti on nyt täällä! Valituista lemmikintarvikkeista nyt jopa 50% alennus! Lisäksi -5% alennus jo alennetuista hinnoista kuponkikoodilla TALVIALE-17. 5% lisäalennus koskee kaikki tuotteita jotka löytyvät talviale-ryhmästä.

Torkkupeitto kaupan päälle!

PEITTO-17

Torkkupeitto kaupan päälle!

Torkkupeitto kaupan päälle!

PEITTO-17

zooplussalla vietetään Haliviikkoa! Nyt saat yli 49 euron arvoiseen tilaukseen kaupan päälle torkkupeiton! Torkkupeitto on valmistettu fleecestä ja siinä on harmaita tassukuvioita. Mitat: P 100 x L 70 cm. Kuponkikoodi: PEITTO-17 Lisää lahjatuote ostoskoriin kirjoittamalla kuponkikoodi sille varattuun kenttään ostoskorissa ja klikkaamalla "Aktivoi"-painiketta. Tarjous on voimassa vain 22.01.2017 asti tai vain niin kauan kuin varastoa riittää.

-5 % koko valikoimasta

SUOMI-99

-5 % koko valikoimasta - itsenäisyyspäivän alennuskoodi!

-5 % koko valikoimasta - itsenäisyyspäivän alennuskoodi!

SUOMI-99

Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi annamme 5% alennuksen koko valikoimasta kaikille asiakkaille koodilla SUOMI-99. Alennuskoodi on voimassa vain 06.12.2016 kaupassa zooplus.fi.

12 x 100 g Pedigree märkäruokaa

PDGR-MÄRKÄ

12 x 100 g Pedigree koiran märkäruokaa kaupan päälle tilaukseen.

Pedigree koiran märkäruoat kaupan päälle!

PDGR-MÄRKÄ

Nyt saat kaupan päälle tilaukseesi 12 x 100 g Pedigree-märkäruokaa koodilla PDGR-MÄRKÄ. Kirjoita koodi sille varattuun kenttään ostoskorissa ja klikkaa "aktivoi" lisätäksesi lahjan ostoskoriin.

Raapimismökki kaupan päälle!

16-KISSA

Raapimismökki kaupan päälle!

Raapimismökki kaupan päälle!

16-KISSA

Kuponkikoodia 16-KISSA käyttämällä ** saat kissan raapimismökin kaupan päälle yli 49 € arvoiseen tilaukseesi! ** Toimi nyt, sillä tarjous on voimassa ainoastaan 08.11.2016 - 13.11.2016 välisenä aikana tai vain niin kauan kuin varastoa riittää! Raapimismökki P 40 cm x L 25 cm x 35 cm. Mukana tulee raapimisalusta ja kissanminttua.

10% alennus Cosma-kissanruoista

COSMA10V

10% alennus Cosma-kissanruoista

10% alennus Cosma-kissanruoista ja -herkuista

COSMA10V

Käyttämällä koodia COSMA10V asiakas saa 10 % alennuksen kaikista Cosma kissanruoista ja -herkuista. Koodi on voimassa 31.10 - 06.11. 2016.

10% alennus Rocco-koiranruoista

10V-ROCCO

10% alennus Rocco-koiranruoista ja -herkuista.

10% alennus Rocco-koiranruoista ja -herkuista

10V-ROCCO

Koodilla 10V-ROCCO asiakas saa 27.10. – 3.11.2016 ajalla -10 % alennuksen kaikista Rocco-tuotemerkin tuotteista (koiran märkäruoka ja koiranherkut).

Cosma märkäruoat kaupan päälle!

10VCOSMA

4 x 50 g purkkia Cosma kissan märkäruokaa kaupan päälle!

Cosma kissan märkäruoat kaupan päälle!

10VCOSMA

Kuponkikoodia 10VCOSMA käyttämällä asiakas saa 4 x 50 g purkkia Cosma in Jelly Birthday Edition - tonnikala & lohi -märkäruokaa kaupan päälle.

10% alennus Pedigree & Whiskas

10MARSWPFI

10% alennus Pedigree- ja Whiskas-lemmikinruoista.

10 % alennus Pedigree ja Whiskas lemmikinruoista ja -herkuista

10MARSWPFI

10 % alennus kaikista Pedigree ja Whiskas lemmikinruoista ja -herkuista käyttämällä koodia 10MARSWPFI

Fleecepeitto kaupan päälle!

ELÄINPÄIVÄ

Fleecepeitto kaupan päälle!

Fleecepeitto kaupan päälle!

ELÄINPÄIVÄ

Nyt saat kuponkikoodilla ELÄINPÄIVÄ pehmeän fleecepeiton kaupan päälle tilaukseesi! Toimi nyt, sillä tarjous on voimassa vain 04.10.2016-09.10.2016 välisenä aikana tai vain niin kauan kuin varastoa riittää!

Ohjeet: - Kopioi koodi ja lisää se ostoskoriisi kuponkikenttään - Klikkaa aktivoi, jolloin lahja lisätään ostoskoriisi - Vain 1 kuponki / etu per tilaus - Koskee vain uusia tilauksia - Lahjaa ei voi lisätä tilaukselle jälkikäteen - Minimitilausarvo 49 €

10% alennus akvaariotuotteista

ALE-10-KALA

10% alennus kaikista akvaariotuotteista

10 % alennus akvaariotuotteista

ALE-10-KALA

Nyt saat jo ennestään edullisista hinnoistamme 10 %:n lisäalennuksen koko akvaariotuotevalikoimasta, siis kaikista tämän kategorian ruoista ja tarvikkeista! Alennus koskee myös jo alennettuja tuotteita. Akvaarioiden lisäksi löydät valikoimastamme kaikki tuotteet, joita tarvitset pitääksesi akvaarion kauniina ja kukoistavana ja kalat ja akvaariokasvit hyvinvoivina. Valikoimaamme kuuluvat akvaariotarvikkeiden huippumerkit kuten Sera, Tetra, Hagen, Eheim, Easy Life ja JBL!

Koodi on voimassa 28.9.2016 saakka.

Yllätyslahja

LAHJA-1, LAHJA-2, LAHJA-3, LAHJA-4, LAHJA-5, LAHJA-6

Yllätyslahja tilaajalle

Yllätyslahja

LAHJA-1, LAHJA-2, LAHJA-3, LAHJA-4, LAHJA-5, LAHJA-6

15.09.2016-18.09.2016 jaamme yllätyksiä asiakkaillemme! Tilaa nyt ja valitse kuudesta eri vaihtoehdosta: ? Kuponkikoodit koiranomistajille ? LAHJA-1 LAHJA-2 LAHJA-3 ? Kuponkikoodit kissanomistajille ? LAHJA-4 LAHJA-5 LAHJA-6 Lisää kuponkikoodi ostoskoriisi ja saat salaisen yllätyksen!

Jopa 250 bonuspistettä

PISTE250, PISTE150, PISTE50

Saat tilaukseesi mukaan jopa 250 bonuspistettä käyttäessäsi koodeja PISTE250, PISTE150 tai PISTE50

Jopa 250 bonuspistettä kaupan päälle

PISTE250, PISTE150, PISTE50

Saat tilauksesta normaalit bonuspisteet automaattisesti ja niiden lisäksi extrabonuspisteet kaupan päälle käyttämällä kuponkikoodia tilauksesi loppusumman mukaan: - 250 extrabonuspistettä yli 119 €:n tilauksesta kuponkikoodilla PISTE250 - 150 extrabonuspistettä yli 89 €:n tilauksesta kuponkikoodilla PISTE150 - 50 extrabonuspistettä yli 59 €:n tilauksesta kuponkikoodilla PISTE50

Koskee vain uusia tilauksia. Kopioi valitsemasi kuponkikoodi ja lisää se sille varattuun kenttään ostoskorissa. Klikkaa "Aktivoi" ennen maksamaan siirtymistä.

Kesäinen viltti kaupan päälle!

VILTTI-16

Kesäinen viltti kaupan päälle!

Kesäinen viltti kaupan päälle!

VILTTI-16

Kuponkikoodia VILTTI-16 käyttämällä asiakas saa kesäisesti koristellun lemmikkiviltin kaupan päälle!

Ohjeet: - Kopioi koodi ja lisää se ostoskoriisi kuponkikenttään - Klikkaa aktivoi, jolloin lahja lisätään ostoskoriisi - Vain 1 kuponki / etu per tilaus - Koskee vain uusia tilauksia -Tilauksen arvon tulee olla vähintään 49€ - Lahjaa ei voi lisätä tilaukselle jälkikäteen

Cosma kissanherkut kaupan päälle

CATDAY

Cosma Snackies kylmäkuivatut kanaherkut kissalle kaupan päälle!

Cosma kissanherkut kaupan päälle!

CATDAY

Kansainvälisen kissanpäivän kunniaksi tarjoamma asiakkaillemme Cosman huippusuositut Snackies kissanherkut kaupan päälle. Käyttämällä kuponkikoodia CATDAY 4.-8.8. välisenä aikana, asiakas saa 26 gramman tuubin Cosman kylmäkuivattuja kanaherkkuja kaupan päälle.

Koiranlelu kaupan päälle!

RENGAS16

Koiranlelu kaupan päälle tilaukseesi!

Koiranlelu kaupan päälle!

RENGAS16

Rengaslelu kaupan päälle koodilla: RENGAS16. Kopioi koodi sille varattuun kenttään ostoskorissa ja klikkaa "aktivoi". Voimassa 25.7.2016 saakka tai vain niin kauan kuin tuotteita riittää.

Vain yksi lahja/kuponkikoodi per tilaus. Lahjaa ei voi lisätä tilaukselle jälkikäteen.

Kissan kuppisetti kaupan päälle!

BUTTERCUP

Käytännöllinen ruokakuppisetti kaupan päälle tilaukseen!

Kissan kuppisetti kaupan päälle!

BUTTERCUP

Kuponkikoodia BUTTERCUP käyttämällä ** Kuppisetti kaupan päälle! ** Toimi nyt, sillä kuponki on voimassa 24.7.2016 saakka tai vain niin kauan kuin varastoa riittää!

Ohjeet: - Kopioi koodi ja lisää se ostoskoriisi kuponkikenttään - Klikkaa aktivoi, jolloin lahja lisätään ostoskoriisi - Vain 1 kuponki / etu per tilaus - Koskee vain uusia tilauksia - Lahjaa ei voi lisätä tilaukselle jälkikäteen

5 € alennus Mars-lemmikinruoista

MARS-5

5 € alennus Pedigree, Sheba ja Whiskas lemmikinruoista ja -herkuista

Muistikirja kaupan päälle!

KESÄKIRJA

Kesäinen Flower Meadow muistikirja kaupan päälle tilaukseen!

Muistikirja kaupan päälle!

KESÄKIRJA

Käyttämällä koodia KESÄKIRJA, asiakas saa kesäisesti koristellun ja kovakantisen Flower Meadow -muistikirjan kaupan päälle!

5 € alennus Pedigree, Sheba ja Whiskas lemmikinruoista ja -herkuista

MARS-5

Käyttämällä kuponkikoodia MARS-5 kampanja-aikana (11.07.-18.07.2016), asiakas saa 5 euron alennuksen kaikista Pedigree, Sheba ja Whikas lemmikinruoista ja -herkuista.

Kuponkikoodia ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin. Minimitilausarvo on 45 euroa.

Piknik-peitto kaupan päälle

KESÄ-PIKNIK

Piknik-peitto kaupan päälle kaikkiin yli 49 € arvoisiin tilauksiin! Piknikpeitto on lämmintä fleeceä. Alumiinipinnoitettu alapuoli estää kosteutta. Peiton koko on 150 x 130 cm.

Piknik-peitto kaupan päälle

KESÄ-PIKNIK

Piknik-peitto kaupan päälle kaikkiin yli 49 € arvoisiin tilauksiin.

10% alennus Mars-lemmikinruoista

10-MARS

10 % alennus Pedigree, Sheba ja Whiskas lemmikinruoista ja -herkuista

10 % alennus Mars-lemmikinruoista

10-MARS

10 % alennus Pedigree, Sheba ja Whiskas lemmikinruoista ja -herkuista

Käyttämällä kuponkikoodia 10-MARS kampanja-aikana (22.06.-29.06.2016), asiakas saa 10 % alennuksen kaikista Pedigree, Sheba ja Whikas lemmikinruoista ja -herkuista. Kuponkikoodia ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Ilmainen valokuvakehys

VAPPU-16

Zooplus alennuskoodilla kaupan päälle valokuvakehys

Punkinpoistaja kaupan päälle

PUNKKI-16

Zooplus alennuskoodilla kaupan päälle ilmainen punkinpoistaja

6% lisäalennus

6V-JUHLA

Zooplussa alennuskoodilla 6% lisäalennus

Tilaa vähintään 29€

10 % alennus akvaariotuotevalikoimasta

AKVA-JOULU

Tarjoamme 10 % alennuksen koko akvaariotuotevalikoimastamme. Alennus koskee myös kalojen ruokia sekä alennettuja tuotteita.

Kuponki: 10 % alennus akvaariotuotevalikoimasta Voimassaolo: 13.-20.12.2015 Minimitilausarvo: 29 € Kuponkikoodi: AKVA-JOULU

Itsenäisyyspäivän kampanja

SUOMI-98

Juhlimme Suomen 98-vuotista itsenäisyyttä tarjoamalla 5 % alennuksen koko valikoimastamme 4.-6.12.2015.

Kuponki: 5 % alennus koko valikoimasta Voimassaolo: 4.-6.12.2015 Kohderyhmä: Kaikki asiakkaat Minitilausarvo: 29 € Kuponkikoodi: SUOMI-98

Purizon-koiranruokaa kaupan päälle

ANGUS-400G

Lahjoitamme 400 g Purizon Adult Angus & Turkey -koiranruokaa kaupan päälle kaikkiin yli 49 €:n tilauksiin.

Kuponki: 400 g Purizon Adult Angus & Turkey -koiranruokaa kaupan päälle Voimassaolo: 17.-26.11.2015 tai niin kauan kuin tavaraa riittää Kohderyhmä: kaikki asiakkaat Minitilausarvo: 49 € Kuponkikoodi: ANGUS-400G

Jouluinen fleecepeitto kaupan päälle

PEITTO

Jouluinen fleecepeitto lemmikille kaupan päälle kaikkiin yli 49 € tilauksiin.

Kuponki: fleecepeitto lemmikille kaupan päälle Voimassaolo: 17.-24.11.2015 tai niin kauan kuin tavaraa riittää Kohderyhmä: kaikki asiakkaat Minimitilausarvo: 49 € Kuponkikoodi: PEITTO

6 kpl talipalloja kaupan päälle

TALI-PALLOT

Lahjoitamme 6 kpl Lillebro-talipalloja kaupan päälle yli 29 €:n tilauksen tehneille asiakkaille. Lahjan voi lunastaa kuponkikoodilla TALI-PALLOT.

Kuponki: 6 kpl talipalloja kaupan päälle Voimassaolo: 26.10.-1.11.2015 Minimitilausarvo: 26 € Kuponkikoodi: TALI-PALLOT

Koiran LED-valoriipus kaupan päälle

LED-VALO

Lahjoitamme koiran LED-valoriipuksen kaupan päälle kaikille yli 49 €:n tilauksen tehneille asiakkaille. Lahjan voi lunastaa kuponkikoodilla LED-VALO kampanjan voimassaoloaikana 15.-18.10.2015.

Kuponki: Koiran LED-valoriipus kaupan päälle Voimassaolo: 15-18.10.2015 Kohderyhmä: kaikki asiakkaat Minimitilausarvo: 49 € Kuponkikoodi: LED-VALO

200 zooPlusPistettä kaupan päälle

15-ELÄIN-VK

Nyt saat 200 zooPlusPistettä kaupan päälle, kun tilaat yli 49 e Zooplussalta

10% alennus pieneläinten ruoista, herkuista ja heinästä

JYRSIJÄ10

Nyt saat Zooplus alennuskoodilla 10% alennusta pieneläinten ruoista, herkuista ja heinästä.

Lukullus-koiranruokaa kaupan päälle

LUK-15

Lahjoitamme 2 x 400 g Lukullus siipikarja & lammas -koiranruokaa yli 49 €:n tilauksen tehneille asiakkaille.

Kuponki: 2 x 400 g Lukullus siipikarja & lammas -koiranruokaa kaupan päälle Voimassaolo: 2.-5.7.2015 Kohderyhmä: Kaikki asiakkaat Minimitilausarvo: 49 € Kuponkikoodi: LUK-15

Zooplus.fi: 10 % alennus kaikista akvaariotuotteista

AKVAARIO-KESÄ

koodilla:

Voimassa 11-21.6.2015.

Kissanruokaa kaupan päälle

ALMO-6

Zooplus alennuskoodilla saat kaupan päälle Almo Naturen Atlantin -kissanruokaa.

3 € alennus yli 39 € tilauksesta

ALE-3

Kuponkikoodilla 3 € alennus yli 39 € tilauksesta

Kuponki: 3 € alennus tilauksesta Voimassaolo: 24.-29.3.2015 Kohderyhmä: kaikki asiakkaat Minimitilausarvo: 39 € Kuponkikoodi: ALE-3

Akvaariotarvikkeet -10%

KALA2015

Kuponkikoodilla 10% alennus kaikista akvaariotarvikkeista.

Kuponki: 10 % alennus kaikista akvaariotuotteista Voimassaolo: 8.-15.3.2015 Kohderyhmä: kaikki asiakkaat Minimitilausarvo: 29 euroa

5% alennus kaikista tuotteistamm

5V-JUHLA

5% alennus kaikista tuotteistamme

zooplus synttärikampanja

5V-JUHLA

zooplus.fi täyttää 5 vuotta ja juhlii kuponkikampanjan merkeissä.

Kuponki: 5% alennus kaikista tuotteistamme Voimassaolo: 24.-25.2.2015 Kohderyhmä: kaikki asiakkaat Minimitilausarvo: 49 € Kuponkikoodi: 5V-JUHLA

Itsenäisyyspäivän kuponkikampanja

SUOMI-97

Juhlimme Suomen itsenäisyyttä tarjoamalla 5% alennuksen kaikista tuotteistamme kuponkikoodilla SUOMI-97.

Voimassaolo 4.-6.12.2014. Minimitilausarvo 29€.

10% alennus

KALA-14

Saat 10 % alennuksen kaikista akvaariotuotteista käyttämällä alennuskoodisi.

Minimitilaus 49 euroa.

Tilaa enemmän ja säästä!

VARASTOI

3% alennus yli 100e tilauksiin!

5% alennus ensitilaajille!

Ei tarvita koodia

5% alennus ensitilaajalle! Hyödynnä etusi ja tilaa heti!

Suurtilausalennus

VARASTOI

Yli 100 euron tilauksista 3 %:n suurtilausalennus.

Zooplus kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *