Zoovillage

Zoovillage (eli zoovillage.com) on ruotsalainen merkkimuotiin erikoistunut verkkokauppa. Zoovillage-nettikaupan valikoimasta löydät suositut merkkivaatteet niin miehille kuin naisillekin. Kun haluat tilata huippumuotia, muista hyödyntää ennen tilausta uusin Zoovillage alennuskoodi.

Zoovillagen ( www.zoovillage.com ) laajaan valikoimaan kuuluvat esimerkiksi seuraavat merkit: Acne, Dr Denim, Levi’s, G-Star, Triwa, Sandqvist, Onepiece, Gant, Converse, Wrangler ja Adidas. Zoovillage onkin jokaisen laatutietoisen fashionistan valinta.

Toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää. Toimituskulut ovat viisi euroa, mutta yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Maksu onnistuu Klarna Tilin tai laskun avulla, luottokortilla tai suoramaksulla.

Siirry Zoovillage-verkkokaupan sivuille tästä >> ( www.zoovillage.com )

Zoovillage alennuskoodi

Käytä alennuskoodi Zoovillage verkkokaupassa tilausprosessin aikana sille varattuun paikkaan. Alennuskoodeista voidaan käyttäät verkkokaupassa myös esimerkiksi termejä alekoodi, tarjouskoodi tai etukoodi, mutta sillä tarkoitetaan samaa alennukseen, etuun tai tarjoukseen oikeuttavaa koodia.

Zoovillage.com alennuskoodit ja tarjoukset


Katso tuoreimmat Zoovillage.com alennuskoodit ja tarjoukset sekä muut ajankohtaiset edut.

Zoovillage kokemuksia ja kommentoi

Kerro omakohtaiset kokemukset tai jätä vinkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *